facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Kuringensteenweg 491, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Kuringen
Route: Kuringensteenweg 491
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Kuringen online, Carrefour Kuringen folder, Carrefour Hasselt, Carrefour Kuringen Facebook, Openingsuren Carrefour Hasselt Kuringen, Carrefour Zwijndrecht, Hypermarkt Carrefour, Carrefour Ninove
Recensies
Altijd vriendelijk geholpen door het personeel als ik iets niet kan vinden. Krijg altijd duidelijk uitleg wanneer er bepaalde producten niet aanwezig zijn.
Groot aanbod aan producten en sinds enige tijd staat er een machine die de bruine eurocentjes van 1 en 2 en 5 cent inwisselt voor een aankoopbon in de hypermarkt
Via boodschappen online een grote bestelling gedaan. Kon het vandaag ophalen tussen 11 en 12 uur. Om 12.10 uur gebeld of ze vertraging hebben omdat we nog geen bevestiging hadden ontvangen dat de boodschappen klaar stonden. Wat blijkt. Ze kunnen onze bestelling niet vinden. We hebben een bestelnummer en al. Of het bij een andere winkel klaar stond? Nee. In Hasselt vertelden ze ons moet in Kuringen staan. Nog eens checken op internet en moet echt Kuringen zijn. Maar weer gebeld, maar nu nemen ze niet meer op. Waardeloze service. Als er een fout gemaakt is, geen probleem maar geef de klant een oplossing. Was geen luxe om op deze manier te bestellen door voetoperatie. Dus iemand zou het ophalen voor mij. Dus die is nu naar AH Kuringen om zelf maar boodschappen te doen. Carrefour Kuringen bedankt! Inmiddels door de winkelverantwoordelijke gebeld. Excuses gemaakt en ze gaat het uitzoeken. Heel accuraat opgepakt dus wel blij mee. We geven ze een nieuwe kans als deze boodschappen op zijn.
Grote winkel met uitstekende idem grote parking. Ontzettend veel keuze in producten. Gemakkelijk te betalen aan de selfscan kassa's of de bemande kassa's.
Fijn gewinkeld! Zeer goede kwaliteit van producten! Zeer verzorgd. Ruime parking en voorbehouden plaatsen voor elektrisch laden, gehandicapten.
Topwinkel. Rustig, genoeg plaats, genoeg assortiment. Vlotte zelfscans, vriendelijk personeel. Correcte prijzen. Blijf zo verder doen strijders!
Vandaag rond 10 uur vroeg ik aan een jonge medewerkster van het verse vlees of ze mergpijpen had.ikzelf had runderbeenderen vast met een prijs van 7 euro + De jonge medewerkster zei dat het een vergissing was en ze ging dadelijk een juiste prijs erop laten drukken van 1 , 5 euro. Hoe lief en eerlijk was dat van die medewerkster. Proficiat aan deze alerte persoon!!
Een geweldige winkel, het heeft geweldige aanbiedingen, de prijzen zijn over het algemeen erg goed, en het belangrijkste is dat het personeel erg aardig en behulpzaam is. Bedankt.
Niet mijn winkel. Aanbod te groot. Misleidende reclame.
Blijft mijn favoriete winkel. Je kunt hier echt alles vinden. Hier is nog steeds een verse visafdeling in bediening. Steeds goede kwaliteit groenten en fruit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid