facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Des magasins Carrefour pour tous vos besoins Carrefour Belgique c’est 40 hypermarchés Carrefour, plus de 440 supermarchés Carrefour market, quelques 300 magasins de proximité Carrefour express et plus de 200 points de retrait Carrefour. Grâce à tous nos points de ventes, nous répondons à vos besoins quotidiens, à tout moment de la journée. DESADIS S.A. TVA : BE 0718.885.311 RPM : Liège"
Adres: VOIE DE L'ARDENNE 62, 4053 Embourg, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Embourg
Route: VOIE DE L'ARDENNE 62
Postcode: 4053



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Market Embourg, Carrefour ouvert 21h, Carrefour belgique pays bas, Carrefour Hypermarché, Liste magasins Carrefour en Espagne, Hypermarché carrefour Bruxelles ouvert dimanche, Carrefour ouvert le 21 juillet, K way Carrefour
Recensies
Vriendelijk personeel, en je vindt er zowat alles.
Wij zijn de gelukkige winnaars van de laatste wedstrijd en niet de minste, echt geweldig. Het personeel is erg toegankelijk en altijd glimlachend, een alomtegenwoordige baas. Vers fruit en vlees Met een kleine parkeerplaats buiten en een grotere in de kelder, is er voor mensen met beperkte mobiliteit een lift beschikbaar. Voor de bezitter van een elektrische auto is het mogelijk deze op te laden tijdens het boodschappen doen.
Zeer grote winkel open tot 19 uur op zon- en feestdagen. Er is parkeergelegenheid buiten en een overdekte parkeerplaats.
Ik ga bijna elke dag naar deze zaak. Afgezien van een kassier is het personeel erg gastvrij?
Goede keuze aan producten evenals ruime openingstijden, slechts een kleine kritiek op de kilheid van bepaalde personeelsleden "een hallo lijkt te veel bij het afrekenen"
Snel, gezellig winkelen, overzichtelijke afdeling, snelle kassaservice, zondag de hele dag open!
Schoon, netjes en erg aardig personeel ??
Ik doe graag mijn boodschappen online carrefour drive en haal het op in de winkel. Inderdaad, ik voeg in commentaar mijn specifieke artikelen toe slagerij, charcuterie,... en haal ze op in de winkel. Het personeel is erg zorgzaam en ik ben GEEN bestelnummer... Proficiat aan het Carrefour Market-team in Embourg!
Top winkel, top personeel, top producten, top openingstijden!!
Deze middelgrote ruimte is zeer bruikbaar in de wijk. Ik ga er regelmatig heen en vind meestal wat ik nodig heb! Pluspunten: gratis parkeergelegenheid, open op zondag en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid