facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Lange Minnestraat 2, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Lebbeke
Route: Lange Minnestraat 2
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Express Dendermonde, Carrefour Nederland, Carrefour winkels, Carrefour Luxemburg, Carrefour Duitsland, Carrefour open op paasmaandag, Carrefour 1 november, Carrefour open op Kerstmis
Recensies
Dit is een zeer gezellige supermarkt met steeds heerlijk en vers gerief. Meestal is het er redelijk rustig en ben je snel buiten. Het is ook zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is helaas maar 1 klein nadeel: de producten zijn er in vergelijking met andere supermarkten toch wat duurder.
Handig om snel iets te halen, ook op zondag en feestdagen!!
Handig dat ze altijd open zijn als alles gesloten is
Vriendelijk en gedienstig! Altijd met een glimlach.
Zeer vriendelijk, een aanrader!
De beste winkel
The opening hours of the store are very convenient and they are open on most bank holidays too. The parking lot can get a bit crowded at times. Service is polite and friendly. Vertaald door Google De openingstijden van de winkel zijn erg handig en ze zijn ook op de meeste feestdagen geopend. De parkeerplaats kan soms een beetje druk zijn. Bediening is beleefd en vriendelijk.
Vertaald door Google Zeer vuile winkel! En onvriendelijk personeel! Origineel Magasin très sales! Et personnel antipathique!
Top! Vertaald door Google Bovenkant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid