facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! BE0875.955.134"
Adres: Raymond Uyttersprotstraat 5, 9310 Moorsel (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Moorsel
Route: Raymond Uyttersprotstraat 5
Postcode: 9310



op zoek naar gerelateerd: Carrefour folder, Delhaize Moorsel, Carrefour Moorsel Facebook
Recensies
Ik kom hier altijd winkelen. Maar deze keer kocht ik toevallig wat verpakt fruit voor mijn 2-jarige zoon. Het is mij al 3 keer overkomen met verschillende producten. Nu elke vokta die ik koop iets moet ik elke minimale vervaldatum van elk product controleren. Het wordt een stress om zo te winkelen! Verlopen door 2 maanden kan dat niet.
De winkel is ok. De kassa's zijn niét ok. De studenten zouden een opleiding mogen krijgen, hoe ga ik klantvriendelijk om met de klanten. Want dat laat vaak te wensen over. Behalve de goederen intikken op hun kassa, hebben ze GEEN oog voor de klant. Geen goedemorgen, niets. Als je er zelf niet achter vraagt krijg je je zegels ook nooit. Een lach, is ook gratis, dacht ik. Maar nee, als ze daar tegen hun zin staan, kunnen ze beter thuis blijven. Zéér onaangename sfeer, door zulke personen . En altijd je ticket goed nalezen, want 9/10 zit er een fout in je rekening. Kan toch echt niet .
Prima winkel, vooral handig dat deze op zondagvoormiddag open is!
Zeer mooi winkel en altijd vriendelijk personnel! Beenhouwerij door een externe is een plus. Toch een 'negatieve' opmerking... graag opletten op de code ketten..palettes vers zonder niemand aan het werken...Proficiaat aan alle medewerkers en de famille Krestens!
Zijn terug naar hier komen wonen vanuit Blankenberge. Een dikke pluim voor jullie winkel daar kunnen andere Carrefour markets hun een sneetje af snijden. Echt plezier om daar te winkelen.
Winkel totaal verbouwd. Pas heropend. Ruim aanbod en versafdeling. Aanrader is de bakkerij en patisserie. Groenten en fruit afdeling. Ruime gangen tussen de rayons. Zeer proper, behulpzaam en twee parkings op het terrein. Kinderhoekje Lotto punt. De winkelgerant is sympathiek en geen moeite is hem te veel. Openingstijden tot 20 u geeft ook veel perspectief
handige supermarkt met een groot aanbod aan producten zowel vers als droge voeding. Vriendelijk personeel en veel kassa's zodat je nooit hoeft te wachten. Ze zijn ook open op zondag. Er is een grote parking aan de winkel en voldoende winkelkarren. De beenhouwerij is ook steeds verzorgd. Alleen voor broodjes zouden ze wat flexibeler mogen zijn. Het is een probleem als je meer dan 3 broodjes wil kopen. Dan willen ze dit enkel op bestelling doen, zelf al staan er geen andere klanten te wachten. Verder altijd tevreden van mijn aankopen. Nooit slechte ervaring gehad. Topwinkel en handig in de buurt. Perfect!
Mooi gerenoveerd. Is pas sedert 03 maart 2021 terug open. Ik kom de 04 maart ; de klanten kregen 250 gr "fijne galetten". Er waren er geen meer en men "weet niet wanneer ze terug binbenkomen". Planning ???
Ruim en volledig aanbod voor een middelgrote Carrefour. Leuke regionale kassakoopjes, heerlijke taarten en bonapp maken de ervaring compleet..
Volledig vernieuwde winkel. Super proper, enorm vriendelijk personeel, alles aanwezig, gratis koffie gans de dag door,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid