facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! BE 0649 758 656"
Adres: Heirbaan 12, 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Sint-Gillis-Bij-Dendermonde
Route: Heirbaan 12
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Stanley, Carrefour Nederland, Carrefour winkels, Carrefour Luxemburg, Carrefour Kinrooi, Carrefour Duitsland, Carrefour Dendermonde Oude Vest, Carrefour open op paasmaandag
Recensies
Schandalig!!! Wanneer je als goede klant wordt weggejaagd als je boodschappen wilt doen, door de aangenomen bewakigsdienst of de eigenaar zelf. Omdat je de parking oprijdt en denken dat je voor andere doeleinden komt. Daarom verlies je een goede klant. Ik had niets te maken met het schoolfeest en of de kermis .wou alleen de nodige boodschappen doen, Maar gelukkig zijn er nog vele goede Carrefour winkels waar ze de klanten niet wegjagen en ze wel vriendelijk zijn met hun klanten. Tot nooit meer .
Dit was mijn eerste keer in deze winkel en ik werd beschuldigd op 4/02 van het stelen van een deodorant terwijl het niet waar was. Het is blijkbaar niet de eerste keer dat ze mensen van kleur beschuldigen van diefstal. Ik vertelde het tegen mijn vriendin en zij was van “jij ook”. De man die mij beschuldigde verontschuldigde zich niet eens. Ik vond het zo walgelijk dat ik wegging zonder iets te zeggen te hebben, zo gedegouteerd was ik. Klacht indienen op valse accusaties kan ook een optie zijn.
Chaotische winkel, geen orde in de winkel. De winkelrekken van de concurrentie in de buurt zijn orderlijker en proper. Winkelkarren hangen ook vol smerigheid.
Ik kom sedert 2020 in deze zaak en een prima supermarkt voor als je iets vergeten bent. Of snel iets nodig hebt.
Is nu Carrefour Market.
Ik ben rolstoelpatient, op sommige gangen is door te koop gestelde artikelen te smal om door te rijden, zelfs aan de ingang staan producten op de grond ONMOGELIJKE binnen te Rijden !!! Rolstoelpatient vriendelijk: 0,000
Echt een toppertje, gezellig, vriendelijke mensen én open op zon- en feestdagen tot 19u!! Minuutsteaks meegepakt en die waren heerlijk.
Altijd supervriendelijk personeel. Overzichtelijke winkel. Mijn dagelijkse shopplaats. Eigenaars zijn supervriendelijke mensen. Heerlijk kip aan het spit. En op zon en feestdagen steeds open
Om Easy te noemen: Vrij grote supermarkt met ruim aanbod aan diverse producten! Leuk winkelen
Relatief zeer weinig volk voor voor een zondag, vriendelijke kassabediende. Jammer dat winkel klein is, beperkt aanbod... Maar anderzijds goed dat die zondags open is, harde werkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid