facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Katelijnestraat 76, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Brugge
Route: Katelijnestraat 76
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Brugge B Park folder, Carrefour Brugge online, Carrefour Brugge Sint Pieters, Carrefour market, Carrefour Brugge Sint-Kruis, Carrefour Brugge station, Openingsuren Carrefour Brugge Scheepsdale, Carrefour Express Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Leonidas 166 meter
Carrefour Carrefour 530 meter Onze favoriete supermarkt in België, ruime parkeerplaats en voldoende plek. Mooie win...
Leonidas Leonidas 558 meter
Leonidas Leonidas 625 meter
Leonidas Leonidas 685 meter
Leonidas Leonidas 688 meter
Carrefour Carrefour 815 meter Onze favoriete supermarkt in België, ruime parkeerplaats en voldoende plek. Mooie win...
Carrefour Carrefour 1 km 3 keer op een rij, gisteren voor de 3e maal fout kassa ticket. Snoecks 2021 met dubbe...
Carrefour Carrefour 1 km Onze favoriete supermarkt in België, ruime parkeerplaats en voldoende plek. Mooie win...
Carrefour Carrefour 2 km Onze favoriete supermarkt in België, ruime parkeerplaats en voldoende plek. Mooie win...
Carrefour Carrefour 2 km
Carrefour Carrefour 3 km
Carrefour Carrefour 3 km Wauw.. toffe site. Parking zat en perfect toegankelijk voor minder valide. Heel veel ...
Recensies
Onze favoriete supermarkt in België, ruime parkeerplaats en voldoende plek. Mooie winkel zeer groot assortiment en voldoende keuze de winkel in Brugge is top en het is prima winkelen daar, de vers afdelingen hebben ruime keus en er os goed advies als je iets wil vragen .
Niet de goedkoopste winkel maar wel een groot aanbod op één plaats. De winkel heeft een 'internationale gang' waar je zaken kunt kopen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Roemenië, Polen, ... zaken die je eigenlijk in een Belgische supermarkt nooit zou vinden.
Zeer goed geholpen geweest door Speedy van de Orange afdeling. Heeft mij geholpen met mijn GSM in orde te doen en simmaart te versteken. Alles zo als moest zijn.
Zeer ruime keuze en alle nieuwe producten als eerste.
Hier is niet iedereen het over eens op welk tijdstip er verminderen wordt aangebracht op het vlees dat tot de dag nadien vers is. Eens krijg je te horen vanaf 14 uur een andere keer is het net voor sluiting een andere keer hoor je dan dat het pas in de namiddag is de dag dat het vervalt. Alle personeelsleden zijn hier niet altijd vriendelijk. Eens ben ik langs de selfservice kassa's gegaan...niemand anders van klanten was in diezelfde zone. Opeens kreeg ik een bericht op het scherm voor controle. De 2 damens aan het onthaal bleven nog liever onder mekaar verder tetteren ipv te komen. Ze hadden het ook gezien dat ik aan het wachten was ze negeerden mij liever.
Mijn bezoek was helaas van korte duur ik had niet veel nodig alleen een beetje zalm om te herstellen en weer wat kleur te krijgen
Zeer groot aanbod en prima vers afdelingen voor kaas, groeten&fruit en vis. Beheer kassa's zeer frustrerende. Ik moest vandaag 12 minuten aanschuiven terwijl er maar 2 mensen voor me stonden met een half gevulde kar. Medewerker kende gelukkig geen stress en scande rustig verder aan zijn slakkengangetje. Net toen ik wou betalen kwam een collega overnemen, blijkbaar kan dat niet tussen 2 klanten door en moet je ook daar begrip en geduld voor hebben... Met de Self-scan als altenatief ben je er evenzeer aan voor de moeite want ook dan moet je aan een lange rij aanschuiven zodat ze rustig een "steekproef" kunnen doen.
Op 7/11 een groot pak kippenvleugels gekocht, bij het openen stonken de vleugels ze waren vies !
Vlot bereikbaar, niet zo goedkoop als bv. Aldi of Colruyt, maar wel open op zondag, dus dan mag het!
De clementines waren bijna op en rot. Ipv ze weg te nemen werd er gewoon een nieuwe lading op gegoten. Kan niet he!!!!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Carrefour met het openbaar vervoer


Brugge O.L.V. Kerk 330 meter
1
11
12
14
16
4
6
88
90
91
Brugge Gruuthusestraat 340 meter
Brugge Barge 390 meter
12
Brugge Garenmarkt 410 meter
1
11
12
91
Brugge Magdalenakerk 440 meter
1
11
12
91

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid