facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Welkom in uw buurtsupermarkt in het centrum van Halle. Open op zondag en feestdagen. We bieden je een breed assortiment aan: grote versafdeling met bakkerij, traiteur, beenhouwerij, fruit en groenten. Uitgebreid bio assortiment en vele lekkers uit de streek. Alles onder één dak. Voor uw gemak, tevens een grote parking op het dak. ON/BTW: BE 0898.035.797 RPR: Halle"
Adres: Sint-Rochusstraat 110, 1500 Halle
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Halle
Route: Sint-Rochusstraat 110
Postcode: 1500



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Halle Openingsuren, Big Bazar Halle openingsuren, Carrefour open op paasmaandag, Carrefour Nederland, Carrefour Kinrooi, Carrefour Duitsland, Carrefour Herselt, Carrefour Luxemburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Leonidas 522 meter Supervriendelijk personeel. Ik vind het ook superleuk dat ze cadeautjes hebben voor a...
Ridolux Ridolux 727 meter Winkel gesloten
Carrefour Carrefour 1 km Goede winkel spijtig dat ze ni alles hebben wat ik nodig had
Collect&Go Collect&Go 1 km Dik in orde zoals altijd Thx
Recensies
Goede winkel spijtig dat ze ni alles hebben wat ik nodig had
Nette carrefour met keuze aan veel lokale én verse producten. Vriendelijke bediening in de winkel en goede rolstoeltoegankelijke gangen. Open op zondag tot 18!! Momenteel niet zo makkelijk te parkeren door werken-maar: boven de winkel is ruime parkeergelegenheid. Vlakbij en top-openingsuren.
Vriendelijk onthaal, goed gebakken brood ,dat je op weinige plaatsen nog vind.
Bedrieglijke reclame. Ticket met behoorlijke reductie hangt boven de oorspronkelijke prijs in het rek. Wordt bijna dubbel aangerekend aan de kassa. Bij nazicht ter plaatse neemt winkelmeisje het ticket van de reductie gewoon weg want mijn linnen was gebroken wit en niet wit. De mededeling van de reductie die in het rek hing werd aan de kassa gewoon weggegooid.
Zeer verzorgd. Goed en ruim aanbod. Vriendelijk.
Goed aanbod, vriendelijk personeel.
Update!Door de snelle eerlijke reactie verander ik mijn score!Blij te horen dat ze zich er ook aan storen,voor de rest is deze winkel top. Hoe het in godsnaam mogelijk dat ik zoveel mensen in jullie winkel voorbij loop 11 om juist te zijnmet mondmasker op hun kin ipv van voor hun neus en mond?Schrik om iets te zeggen omdat het allemaal vreemden zijn die het doen?Ik had 1x mn kapje niet goed op mn neus en werd erop gewezen!Ik heb mij fameus moeten inhouden maar volgende keer slaag ik erop en dat zal helemaal geen mooi zicht zijn!Jullie hebben anders een leuke mooie winkel maar laat dit niet verpesten door vreemde luizen die zich boven de wet wanen!Ik kom dagelijks bij jullie,ik moet van nature zulke mensen al niet dus laat het niet zover komen dat ik ongelukken bega.
Er is veel keuze en redelijk grote winkel. Aan de kassa moet je meestal lang wachten en het personeel is niet zo vriendelijk. Als je een broodje besteld maken ze het niet goed en duurt het lang en smaakt het niet.
Altijd tevreden bij CARREFOUR MARKET HALLE
Zeer goede kwaliteit en service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid