facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Jozef Kumpsstraat 5, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Hoeilaart
Route: Jozef Kumpsstraat 5
Postcode: 1560


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flex-Delivery Flex-Delivery 2 km Praktisch, vriendelijk en doeltreffend, de website kan beter online bestellingsbevest...
Leonidas Leonidas 2 km Mooie winkel, alles piekfijn in orde en vlotte bediening!
Recensies
Een goede keuze aan producten, uitstekend brood en gebak en je wordt vriendelijk geholpen.
boertig en onbeleefd personeel. specifiek 1 dame die hier werkt is echt een zuur mens. Ik begrijp 100% dat dit wss niet de dikst betaalde job is en je misch op die leeftijd liever al ergens anders stond in het leven maar dat is geen excuus om onnodig gemeen te zijn. respect voor alle Jobs, ieder zijn ding, maar als je zo bent ga je misch beter ergens achter de schermen werken zodat je niet met mensen in contact hoeft komen.
Mooie winkel met ruim assortiment voor je alledaagse en andere behoeften. Brouwsel van eigen maak Øpp Pale Ale is fantastisch en enkel daarvoor kom je al terug! Proficiat aan de nieuwe uitbater.
Tot nu toe altijd een zeer slechte ervaring aan de koffiekoeken op zondag, 35 min na de winkel opent is alles al op en worden er niet bij gevuld, Wetende dat dit een van de weinige winkels is dat open is op zondag mag er wel wat meer voorzien worden.
Respecteer de voorbehouden parkings voor de deur. Geen handicap of geen kindjes in de auto = parkeren op de gewone parking zoals iedereen !!
Je vindt er heel veel, vlotte bediening. Een goeie zaak dat die winkel er is op die buitenhoek van twee gemeentes.
SOMMIGE PRODUCTEN VEEL TE DUUR,TOT 35% VERSCHIL
Heel vriendelijk personeel
Kip liefst langer laten braden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid