facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Lintsesteenweg 4, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Lier
Route: Lintsesteenweg 4
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Lier producten, Carrefour Lier folder, Carrefour lier pasfoto, Carrefour Lier Antwerpsestraat, Carrefour Express Lier, Carrefour Lier telefoonnummer, Carrefour Lier online, Carrefour electro
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Leonidas 22 meter
Carrefour Carrefour 1 km Hier vind je veel meer producten dan in andere supermarkten. Het personeel is vriende...
Leonidas Leonidas 1 km
Recensies
Hier vind je veel meer producten dan in andere supermarkten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er zijn kassa’s met self-scan functie waar je bijna nooit moet aanschuiven. Bij andere kassa’s schuif je aan op drukkere dagen. Er is een toog voor verse sushi en een voor kaas. Je vind hier ook een deel met kleren voor jong en oud. De parking is groot. En de winkel is toegankelijk voor mindervaliden.
Heel ongezellige winkel en personeel ECHT onvriendelijk en totaal niet behulpzaam. Wij komen hier maar 1 of 2 keer per jaar en telkens hetzelfde. Echte schande.
Mooie winkel en zeer groot aanbod. Goede parkeer gelegenheid en ruim aanbod van artikelen in de winkel. Ook de pizzahut ernaast is handig tanken vlakbij de winkel tegen gunstig tarief. Kortom prima winkel en vriendelijke medewerkers.
Een mooie winkel. Grote keuze en verschillende goedkope aanbiedingen. Er staat aangegeven hoeveel mensen binnen zijn en hoeveel nog binnen mogen. Er brand een groen licht als je binnen mag. Steeds alles ontsmetten. Ben je gehaast en heb je maar enkele dingen nodig, kan je de zelfscan gebruiken. Er staat steeds iemand klaar om je eventueel te helpen. Je kan enkel buiten met je kassabon.
Het was er niet te druk!
Grote winkel met heel uitgebreide keuze, snelle bediening en vlot winkelen
Àltijd verzorgde winkel geordend en ruime parking met nog wat andere nuttige shops op het terrein
waarom moet men eerst iets kopen voor u mag naar wc gaan terwijl man nog aan het winkelen is ??inkopen maar gestopt betalen en weg ontevreden
Zo gemakkelijk om eerst bij de Lunch Garden iets te eten om daarna rustig te kunnen winkelen bij Carrefour
In deze winkel vind ge alles wat je nodig hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid