facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Wij engageren ons om je vertrouwen te winnen. Ruime winkel met grote versmarkt. Open op zon- en feestdagen van 8u tot 13u. Ondernemingsnummer: BE 0456.320.959 - RPR: Leuven"
Adres: MARIA CHRISTINASTRAAT 19, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Kortenberg
Route: MARIA CHRISTINASTRAAT 19
Postcode: 3070



op zoek naar gerelateerd: Delhaize Kortenberg, Carrefour aan de kust, Carrefour Zwijndrecht, Carrefour Lier, Carrefour Ninove, Carrefour bloemen, Carrefour Turnhout, Carrefour solden
Recensies
Aub doe iets aan personeel mijn exuzes maar zo onvriendelijk kom speciaal naar de winkel omdat het veel aanbieding heeft maar spijtig genoeg zal ik gewoon maar naar een ander gaan zo onbeleefd en traag werken ik zet niet rap iets maar dees is gewoon niet oké nu na 3x is genoeg geweest
Klantonvriendelijkheid ! Zondagmorgen, de braadmachine voor de kippen biept. De kippen zijn klaar. Ik vraag een medewerkster of zij me een kip kan geven. Die drukt op een bel en iemand van de beenhouwerij komt. Een kip? Eventjes geduld. Hij gaat binnen in de beenhouwerij en komt terug met een kar die hij begint uit te laden. Hij vult de rekken met americain en begint met het gehakt. Ik vraag hem of hij mij geen kip kan geven en hij antwoordt: een beetje geduld mijnheer, ik ga eerst de rekken aanvullen!
Prima supermarkt met een uitgebreid assortiment. Prettig en hulpvaardig personeel. De bereikbaarheid is prima met een groot eigen parkeerterrein.
Goed gelegen. Veel fair trade produkten van prima kwaliteit, uitzonderlijk goede koffies, chocolade, muesli, cacao enz. Van het merk Ethiquable. Lekker en eerlijk.
Breed assortiment , goede prijs verhoudingen tussen huismerken en merkproducten, huismerken zijn van goede kwaliteit, soms wel lange wachtrijen terwijl deze makkelijk kunnen vermeden worden.
Vriendelijke mensen die je altijd verder helpen. Alles is duidelijk aangegeven.
Weer eens artikel dubbel geteld. En ze weten goed genoeg dat de klant voor een paar euro niet terugkeert van huis naar de winkel. Maar ondertussen is het wel gemakkelijk profiteren en rijk worden op de kap van de klant...
Boodschappenkarretjes worden niet meer ontsmet. Dit gebeurt nochtans wel nog bij de Carrefour market in Tienen, waar ik woon. Als ik op bezoek ga bij mijn vriendin, ga ik winkelen in de Market van Kortenberg. Vandaar dat ik het bizar vond. Dat ontsmetten is nog maar zelden iets dat gedaan wordt bij andere winkels en is geen harde kritiek aan jullie. Geen maatregelen meer tegen corona zoals overal ondertussen. Jammer dat de zij-ingang en extra kassa's permanent gesloten zijn, dit was erg handig.
Heel leuke en vriendelijk propere rekken prijs kwaliteit en heel proper
Een aangename winkel om boodschappen te doen. Vers fruit, vers vlees, alles goed aangevuld en meestal vriendelijk personeel. Soms wel lang wachten aan de kassa, vooral op zondag voormiddag maar dit wordt snel aangepakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid