facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carré Care

Carré Care

Info

Bij Carré Care werk ik samen met de medische, esthetische en zorgende sector en ben ik gespecialiseerd in haarwerken, mutsjes, borstprothesen, lingerie en medische pigmentatie.



"Pruiken, protheselingerie, borstprotheses, mutsjes, medische pigmentatie"
Adres: Veldstraat 20, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 0479 49 81 63
Stad: Overpelt
Route: Veldstraat 20
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Carré Pelt, Kapsalon Carré, Kapper Carré hulst, Pruiken passen, Kapsalon Pelt
Recensies
Heel goede ervaring daar geweest met de dochter,een super lieve vrouw en geduldig en behulpzaam zeer bekwaam enkent haar vak heel goed.
Het was een heel aangename ervaring. Els is een heel vriendelijke mevrouw die u heel hartelijk ontvangt,heel goede uitleg geeft. Wij zijn super tevreden!
Wat was dat n ervaring!!! Ben op verschillende plaatsen geweest in de 5j dat ik met deze vreselijke ziekte geconfronteerd werd maar nergens kreeg ik zo n goede feedback dan bij Els!!!!! Ik zou iedereen aanraden om daar langs te gaan!!!! Zeker de moeite waard!!!!!
Heel goed ontvangen zeer simpatiek goede informatie.
Behandeling, advies, alsmede meedenken in oplossingen allemaal perfect. Els was een lichtpunt in de donkere tijd voor mijn vrouw Henny.
Als je hier binnen gaat ! Is je leven veranderd. Letterlijk en figuurlijk.
Supervriendelijke dame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid