facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carpe Diem

Carpe Diem
Adres: Chaussée du Risquons-tout 585 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 34 65 72
Stad: Mouscron
Route: Chaussée du Risquons-tout 585
Postcode: 7700



op zoek naar gerelateerd: carpe diem betekenis, carpe diem restaurant, carpe diem meaning, carpe diem bedden, carpe diem betekenis wikipedia, carpe diem wiki, carpe diem vertaling, carpe diem horatius
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Aquarelle L'Aquarelle 2 km Ik kom er al dertig jaar regelmatig: de keuken is top. De presentatie van de gerechte...
Le Bristol Le Bristol 2 km Eerste maal ter plaatse. Alles heel lekker. Voor sommige steaks best saus in aparte s...
L'Octave L'Octave 2 km Kleine besloten plek waar je geweldige gedenkwaardige avonden doorbrengt. Zeer mooie ...
Le Tavernaki Le Tavernaki 2 km restaurant à spécialités grecques et traditionnelles
Le Verdi by David Le Verdi by David 2 km 1x maar nooit meer
Le Passé Simple Le Passé Simple 2 km We hebben goed gegeten, mijn kinderen hebben een hamburger uitgekozen die ze lekker...
La Cloche La Cloche 2 km Heel goed restaurant voor een steak met frietjes. Vlotte bediening, parking op 100m. ...
Le Petit Boclé Le Petit Boclé 4 km Super bien merites 5Eten: 5/5
Recensies
Prachtige service,vriendelijk en behulpzaamZat met een verkoudheid en kreeg een recept mee voor een thee om deze te doen verdwijnen en idd in 1,2,3 was ik terug op de been.Hun verse kokos melk in de noot is ook een extra pluspunt.Kortweg prachtig gewoon!!!Wij rijden graag die extra km voor hier onze inkopen te doen.
Uitstekend restaurant, aangename omgeving. Het ontdekkingsmenu is zeer verfijnd.
Leuke plek, goed geïnstalleerd, zeer zorgzame medewerkers vraag om het geluid van de geluidsinstallatie zachter te zetten geen probleem, zo gezegd zo gedaan. Kleine flat een beetje wachten tussen het hoofdgerecht en het dessert, evenals prijzen iets boven het gemiddelde in vergelijking met andere restaurants van dezelfde kwaliteit.. Toch raad ik aan..
Uitstekende gerechten. Zeer goede tijd doorgebracht in het restaurant. De restauranthouder is zeer toegankelijk en discreet. Het restaurant ziet er van buiten niet uit, maar is van binnen erg goed ingedeeld. De kaart is mooi, duidelijk en origineel. De producten zijn vers en van hoge kwaliteit, de noot, hoewel hoog, sluit aan bij de gerechten en de kwaliteit daarvan.
Warm welkom, aangename omgeving, discretie van het personeel, ONBERISPELIJKE netheid, gerechten van hoge kwaliteit, tijd tussen elk een beetje lang maar gerechtvaardigd door de versheid van de aangeboden producten, slechts één HEEL GROOT: de kalfslach die werd geserveerd was NAUWELIJKS WARM!! Omdat ik echter ben opgevoed door restaurateurs en mijn hele vroege jeugd en een groot deel van mijn adolescentie in de restaurantindustrie heb doorgebracht, ben ik me ervan bewust dat dit helaas kan gebeuren tijdens de "shotgun": pech, het viel op mij. ..
Restaurant met charme, ingericht met eenvoud, je voelt je daar echt goed. De gerechten worden geserveerd met een mooie presentatie, wat ik miste was iets meer groenten, ik moest er voor zorgen, verder is het heel verfijnd Bravo voor jullie restaurant.
Moderne en smaakvolle setting, maar het ontbreekt aan decorstijlen en groene planten. De keuken is kleurrijk en lekker. De gerechten worden met de ogen gegeten en zijn een lust voor het gehemelte. De serveerster lacht en is erg vriendelijk. De drankjes zijn een beetje duur.
Restaurant om te doen, mooie omgeving en mooie menukaart. Om jezelf te verwennen voor lunch of diner met een mooie wijnkaart. Het personeel is attent, aangenaam. Rustig en goed gelegen restaurant. Parkeren in de buurt dus handig
de maaltijd was goed, niets om over te klagen ... aan de andere kant viel het welkom van de baas erg tegen ... het duurde 3 uur om een ​​voorgerecht, hoofdgerecht, dessert te krijgen ... om nog maar te zwijgen van het feit dat we hadden de begeleiding niet gehad. we waren met een Groupon gekomen... we kregen een goedkoop welkom... bedankt aan de server die erg aardig was... gelukkig zijn er mensen zoals hij... niet eens een commercieel gebaar van de baas, hij gaf ons nauwelijks luisteren maar geen probleem om te verzilveren, teleurstellend!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid