facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carpe Diem

Carpe Diem

Info

Enfin un endroit conviviale dédié aux divins breuvages juste par passion, sous les conseils d'un Meilleur Sommelier de Belgique....

Geschiedenis

C'est comme un bistrot où il n'y a que du vin... Zitologue s'abstenir... !
Convivialité et bien être absolu.... Vin passion ! �



"Bar à vins au décor vintage... atmosphère conviviale et bien-être permanent.... service de vins sélectionnés, antipasti savoureux, spécialité de truffes selon la saison...."
Adres: Rue des Savoyards, 16, 6900 Marche-en-Famenne
Telefoonnummer: 084400112
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue des Savoyards, 16
Postcode: 6900



op zoek naar gerelateerd: Lago carpe diem marche
Recensies
Supervriendelijke man met een passie voor wijn. Hij serveert dan ook heel lekkere flesjes of glaasjes natuurlijk
Pierr ontvangt u en laat u kennismaken met uitzonderlijke flessen aan zeer aantrekkelijke prijzen. Om te doen en opnieuw te doen En voor wie geen alcohol meer kan drinken, biedt het een hele reeks NA-producten aan.
Heel aardige baas. Hij is zeer goed geïnformeerd over wijn en zal u het beste advies geven. Ik raad dit etablissement aan. :
Kleine gezellige wijnbar in het hart van de stad Marche. Zijn baas is er om u te helpen kiezen uit een fijne selectie wijnen, tegen alle prijzen!
Zeer hartelijke ontvangst en adequaat advies. Leuk retro etablissement in de mooie verkeersvrije straten van Marche. Het kleine terras is zeer aangenaam om 's avonds van een drankje te genieten
De meester van dit etablissement is zeer behulpzaam, hij heeft zeer goede wijnen en geeft zeer goed advies. We worden nooit moe om een ​​korte avond te gaan en zeer goede wijnen te proeven. Bedankt voor het delen van dit smaakplezier met ons!
Gezellige en warme wijnbar; aangename sfeer. super ontvangst van de eigenaar. . . je kunt zien dat hij zijn producten heel goed kent. juiste prijzen.
Uitzonderlijke vriendelijkheid! Ook al was er geen enkele druppel wijn om te proeven, Pierr Viccini ..... het is de onmisbare Place St Pierre de Marche-en-Famenne!
Een heerlijk en zeer vriendelijk moment met het advies van de baas, een geweldige sommelier voor de Eeuwige...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid