facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caroline Eloy - Nutrition et Nutrithérapie

Caroline Eloy - Nutrition et Nutrithérapie

Info

Nutritionniste & Nutrithérapeute (certifiée CFNA et membre UDNF)

Adres:
Telefoonnummer: +32 488 207 365
Stad: Nivelles


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aurélie Dauvin  -  Diététicienne Aurélie Dauvin - Diététicienne 11 km Vous cherchez le bon équilibre entre alimentation saine et plaisir? Je vous propose d...
Recensies
Met dank aan Caroline: deze tips voor een gezonde dagelijkse voeding met ook ideeën voor kleine recepten stellen me in staat om te oefenen en te evolueren in de beoefening van mijn favoriete sport. Hardlopen, waaronder marathons, is in opkomst. Deze verklaringen zijn duidelijk, ook al zijn ze gebaseerd op overtuigende wetenschappelijke resultaten en geen nutteloze voedingssupplementen. Zeer goede opvolging.
Zeer professioneel en een goede luisteraar, ik vertrok met advies dat gemakkelijk te implementeren was en waarmee ik mijn machine kon optimaliseren! Ik voel me beter met zijn paar aanbevelingen!
Ik beveel het advies aan van Caroline Cajot die de tijd neemt en nauwgezet is in het geven van het best mogelijke advies, rekening houdend met individuele bijzonderheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid