facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caro Babyonthaal

Caro Babyonthaal

Info

Bent u op zoek naar dat ideale, gezellige , warme nestje voor je kleine spuit?
Komt u graag kennismaken met me?
Aarzel dan niet om mij te contacteren.



"Groot nieuws: vanaf januari 2020 zal het kinderdagverblijf Baby Beau zich bij de Babilou groep vervoegen! Wenst u een aanvraag te doen voor dit kinderdagverblijf dan kan dit via onderstaande link. Er is plaats voor maximaal 36 kindjes die verdeeld zijn over 4 leefgroepen volgens leeftijd. Er is een prachtige tuin waar de kindjes dagelijks kunnen ravotten.Het kinderdagverblijf wordt gesubsidieerd door Kind & Gezin waardoor u als ouder een prijs per dag betaald, dat berekend wordt op basis van uw gezinsinkomen. Wilt u vrijblijvend een bezoekje brengen, laat dan uw gegevens achter op onze website en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op!"
Adres: Stripfigurenlaan 27, 9140 Temse
Telefoonnummer: 0470430373
Stad: Temse
Route: Stripfigurenlaan 27
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30

Recensies
Super toffe werkplaats, waar het kind met veel liefde en zorg wordt verzorgd en uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. De begeleidsters werken allemaal vanuit hun passie voor kinderen met hart en nieren. En de verantwoordelijke, zij is echt een topwerkgever! Toppie! Op een fijne samenwerking
Super crèche! Na de positieve ervaringen van enkele vrienden komen ook wij met een goed gevoel onze dochter steeds bij jullie brengen. Het is fijn om te zien dat ook zij zelf al enthousiast zwaait naar haar begeleidsters bij aankomst. Begeleidsters die hun job met veel liefde & kennis doen, en waar geen vraag teveel is. Ook heel handig is de app waar je tijdens je werk kan zien wat voor leuks je kleine pruts allemaal doet, met telkens wat leuke foto’s bij. Wordt heel hard geapprecieerd. Bedankt!
Onze dochter is nu reeds enkele jaren weg uit de opvang, maar we hebben nog steeds de indruk dat ze vruchten plukt van de creatieve opvang/opvoeding die ze heeft meegekregen van destijds. Het enthousiasme dat jullie aan de dag leggen en de leuke activiteiten die jullie voorzagen voor haar, maakte dat ze steeds enthousiast naar de opvang ging. Nog een late, maar zeker welverdiende pluim!!
Alleen maar lof voor dit kinderdagverblijf en de topbegeleidsters! Heel fijn om als mama en papa te zien dat onze dochter er met zo veel liefde wordt opgevangen. Er worden voortdurend leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten gedaan in een huiselijke sfeer. Via de app volgen we met een glimlach mee wat voor leuks onze dochter en haar vriendjes die dag aan het doen zijn.
Wij zijn zeer tevreden van de crèche en de lieve begeleidsters. Ze geven elke dag het beste van zichzelf, zijn zeer zorgzaam en doen alles met een lach. Ze geven verschillende activiteiten, waardoor ons dochtertje al veel heeft bijgeleerd. Dikke 10/10!
Fantastische Crèche, super vriendelijk en goede verzorging ons kind loopt elke ochtend in hun armen. Goede communicatie & opvolging van je kind. Ideaal gelegen op de rijksweg.
Wij zijn heel tevreden over de crèche! Ons dochtertje is steeds goed gezind als ze daar afgezet wordt en wij hebben alle vertrouwen in de begeleidsters!
Ons lieve meisje is altijd zeer blij om haar dag te starten bij Babilou Temse, er hangt een leuke sfeer en iedereen is zeer begaan en betrokken met de kindjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid