facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carmi

Carmi
Adres: Tiensesteenweg 8, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3216468468
Stad: Korbeek-Lo
Route: Tiensesteenweg 8
Postcode: 3360


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Carmi nieuwe collectie, Carmi schoenen merken, Carmi Kleding, Carmi Kleding dames, Carmi handtassen, Carmi Zemst, Carmi outlet, Carmi korting
Recensies
Grote schoenwinkel en kleding , behulpzaam personeel , grote parking onderaan de winkel met laadpunten voor Ev's .
Mooie infrastructuur. Voldoende parking. Mode trend die wordt gevolgd is gericht op een ouder, klassiek publiek zowel qua schoenen als kleding. Een hippe mode ontbreekt niettegenstaande er mooie merken worden aangeboden die hieraan tegemoet kunnen komen. Verkoopsters in de winkel klantonvriendelijk. Gelukkig aan de kassa overwegend vriendelijk personeel.
Alle te koop aangeboden producten zijn van topkwaliteit. Heel ordelijk ten toon gesteld en uiterst vriendelijk personeel. Een winkel om naar terug te keren.
Grote winkel, veel verschillende merken schoenen en heel vriendelijk personeel
Heel veel keuze Als je het hier niet vindt dan vind je het nergens. Mooi kortingskaarten systeem
Heel veel keuze schoenen en kleding. Vriendelijke verkoper.
Ik zit hier al een half uur, geen enkele verkoopster vraagt of ik hulp nodig heb. Lopen hier ook naast mij door zonder een goeiedag.
Erg mooie winkel, met praktische garageparking en uitgebreide collecties. Zelf kom ik in deze winkel vooral om mijn Memphisto-schoenen te kopen, die aangeboden worden in de vorm van winkel-in-winkel. Het voordeel is dat je meteen op een juiste manier geholpen wordt, door iemand met kennis van zaken. Ook positief is dat je klantenkorting meteen en correct verrekend wordt. Je moet dus niet eindeloos wachten op de zoveelste aankoop eer je als klant beloond wordt voor je trouw.
Ne mooie winkel grote kleerwinkel en schoenen
Enorm tevreden over de hulp bij de kinderafdeling. Ze kijken de pasvorm na en zoeken naar de juiste schoen voor je kindje. Als dit niet in voorraad is nu was er in haar maat weinig keuze owv solden en nieuwe collectie die nog moest binnenkomen, dan zeggen ze het ook eerlijk en proberen je niet sowieso met een paar schoenen buiten te sturen. Ze boden de service aan om me telefonisch te verwittigen wanneer het type schoen en merk beschikbaar is dat we zoeken. Kortom, zeer tevreden! Groot verschil met Torfs waar enkel de lengte gecontroleerd werd en niet met bijv een hoge wreef rekening wordt gehouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid