facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carl Lapeirre Fotografiek

Info

Vanaf heden werken we altijd op afspraak, ook voor ophalingen. Veiligheid eerst ten allen tijde. Zeker welkom!

Adres: Meensesteenweg 314, 8501 Bissegem
Telefoonnummer: 0032 56 35 90 24
Stad: Bissegem
Route: Meensesteenweg 314
Postcode: 8501


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Momenty.be Momenty.be 1 km Zeker in onzekere tijden weten we allemaal wat echt telt! Niets is belangrijker dan g...
Recensies
Leuke ervaring, Carl stelt je echt op je gemak. Zeker aan te raden om een mooi moment vast te leggen op foto. Nu benieuwd hoe de foto's eruit zullen zien, eens we die hebben ontvangen.
Een heel fijne en geslaagde shoot gehad met twee kleine kindjes van 7 weken en 2 jaar. Geen evidente leeftijd, maar Carl neemt zijn tijd en gaat super om met de kids! Grote aanrader voor familieshoots! Daarnaast ook een heel vriendelijke man die prachtige foto's neemt en een heel lieve vrouw die het onthaal en de communicatie regelt. Topteam, wij onthouden dit adresje alvast!
De man van de zaak is heel lief! De foto’s zijn ook perfect. Zeker een aanrader!!
Supergoede fotograaf! Heel vriendelijk en professioneel, zeker aan te raden! Onze huwelijkdag is prachtig in beeld gebracht door Carl, onze grote dank en appreciatie daarvoor! Tot de volgende gelegenheid!
Amai wat een ervaring . Eerst en vooral een dikke merci voor deze beleving. We waren op shoot met ons gezin en voelden ons meteen op ons gemakje. Zeer vriendelijke en vlotte service . Leuk bezoekmoment voor de foto’s te bekijken je voelt dat hij dit met zoveel passie doet! Zeker een aanrader. TOP TOP TOP
Voor iemand die van nature niet graag "in the picture" staat was ik meteen gerustgesteld en op mijn "gemak", het resultaat is volledig naar wens. Een hele leuke, ontspannen en natuurlijke ervaring. Top. Carl is een aanrader. Mij zie je terug!
De allermooiste trouwfoto’s dankzij deze grote meneer. We kijken met veel liefde en plezier terug op onze dag, die dankzij Carl en zijn zoon Aaron prachtig in beeld werd gebracht. Geen stijve bedoeningen, geen enkel awkward of gemist fotomoment, alleen maar geweldige foto’s van grote en kleine mooie momenten. Heel dankbaar voor deze samenwerking!
Mijn kersverse echtgenote en ik hebben nu dankzij Carl en Ingrid een prachtig aandenken aan onze trouwdag in onze living liggen. Alles verliep heel vlot en we hebben er enorm van genoten op de dag zelf. Wij mochten gewoon onszelf zijn en je kon zien dat Carl er ook plezier in nam tijdens het fotograferen. Het is niet zomaar een job voor hem. Hij doet waar hij van houdt. Een echte aanrader!
Vandaag is het net 10 jaar geleden dat Carl Lapeirre onze schitterende huwelijksdag mocht vastleggen op de gevoelige plaat. Het resultaat was zelfs nog mooier ! Het feit dat ik 10 jaar later deze review schrijf bewijst dat dit een topfotograaf is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid