facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carillon

Adres: Heirweg 64 , Olsene 9870, BE
Stad: Olsene
Route: Heirweg 64
Postcode: 9870



op zoek naar gerelateerd: Pizza Carillon, Pizza Carillon standplaats, Carillon pizza opwarmen, Pizza Carillon bakken, Pizza Carillon Kerkhove, Carillon Zonnebeke, Carillon pizza Heule, Pizza CARILLON meulebeke
Recensies
Vierkazen pizza? Waar is de camembert? Waar is de mozzarella? Waar is de blauwe kaas? Waar is de geitenkaas? Ik heb maar 1 soort kaas gekregen op een VIERkazen soort pizza!! Er lag zelf geen tomatensaus op! Alleen tomaten op de kaas!?
Pizza gekocht op Jabbeke , zag er lekker uit ,maar eens we ervan aten ,was als het zoutvat erop gekapt was ,eet nog liever een diepvriespizza .. .1 keer maar Nooit meer
Review herzien Nogmaals geweest, deze keer super vriendelijk geholpen en de pizza ziet er heerlijk uit Happy friday
Super lekkere pizza Wordt ter plaatste vers gemaakt naar keuze Schappelijke prijs Heel vriendelijke verkoper/eigenaar
De lekkerste pizza?? Jakkes! Die naam is zeker niet verdiend. Niet de slechtste pizza die ook gegeten heb, daarom 2 sterretjes. Kort samengevat: veel te veel kaas, te weinig tomatensaus en niet vers!, te dik deeg en niet vers!. Hun Margherita was met ham op. Blijkbaar verkopen zij Prosciutto als Margherita. Vreemd dat zelf de meest basispizza zo verkeerd kan gaan.
Zeer lekkere pizza die ook meer dan voldoende vult! Lekkere dikke korst met veel kaas, dus verwacht geen Italiaanse stijl! Zo goed als alles is vers en proef je ook gewoon. Ook zeer handig als wandklok, enig probleem is dat tijd stil staat. 11/10 voor deze pizza!!
Net grote pizza gekocht op de markt in Zwevegem.Bijna geen tomatensaus op de bodem heelveel heelveel kaas 4 schijfjes tomaat en champignons UIT blik en blokjes hesp zonder enige smaaak. Ik wil mijn 15euro gewoon terug ... ik maak voor dat geld zelf wel een lekkere pizza
+ Vriendelijke bediening + Mooie mobiel en verzorgd + Zeer grote pizza's - prefab pizzabodems - zeer veel kaas - margarita was met mozzarella, cheddar en zeer veel ham. - groenten uit blik? De margarita vond ik echt verschrikkelijk door de cheddar kaas en hesp. lag enorm zwaar op de maag. Geen klassieke margarita zoals je hem verwacht. Die met chorizo was dan wel al wat beter. Naar mijn mening moet Carillon zichzelf heruitvinden. Ze hebben het goede materiaal en het vriendelijk personeel. Maar de pizza zelf is ondermaats.
Super lekkere pizza's. Zeer vriendelijke bediening! Al jaren klant. Zeer blij dat ze nu ook bij mij wekelijks op de markt staan. Pizza's zijn van TOP kwaliteit. Super gemakkelijk online te bestellen. Als je iets niet wenst op de pizza kun je het gemakkelijk doorgeven. De beste pizza's die je kan vinden!!!!!
Een pizza margherita en een veggie besteld. Waren gewoon 2 dezelfde. Niks van tomatensaus op de bodem, veel kaas, een paar schijfjes tomaat, veel hesp en ananas, ananas... De rest mag in de vuilnisbak, maak ze de volgende keer zelf. Jammer van mijn geld, nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid