facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cargo-Karting

Cargo-Karting

Info

Welkom op de officiële pagina van Cargo-karting Maasmechelen. Een prachtige kartbaan doorheen 2 verdiepingen. Kun jij de snelste tijd neerzetten?

Geschiedenis

Cargo Karting biedt een uniek kartconcept aan met 2 verdiepingen raceplezier, een 500m lange kartbaan én de allerlaatste generatie karts die zeer goed onderhouden zijn!

Bij ons kan u terecht met een groep vrienden/vriendinnen, een uitdagend personeelsfeest, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, ... (telkens mogelijk met catering op aanvraag).

Ook bieden wij aan de kinderen lessen aan met een 'pay & drive licentie'. Hierbij krijgen de kids op twee zaterdagen telkens les tussen 13u-14u. Deze opleiding geven wij om de veiligheid van de deelnemers te kunnen garanderen.

Meer info & openingsuren kan u op onze site terugvinden www.cargo-karting.be

Adres: Heufkensweg 5, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 089772850
Stad: Maasmechelen
Route: Heufkensweg 5
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:00
Dinsdag: 18:00 - 23:00
Woensdag: 18:00 - 23:00
Donderdag: 18:00 - 23:00
Vrijdag: 18:00 - 23:00
Zaterdag: 13:00 - 23:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Cargo Karting kortingscode, Karten, Karten Limburg indoor, Karting Leuven, Karten twee verdiepingen, Karting Maastricht, Karting Bilzen, Karten lanaken
Recensies
Leuk parcours met 2 verdiepen, goed geamuseerd tijdens ons vrijgezellen namiddag met een groep van 9. Warming up, kwalificatie en finale
Keigoed geamuseerd,leuk circuit met 2 verdiepen. Lekker gassen
Goed geholpen,personeel is vriendelijk. Je kunt ook meteen zien wanneer je aan de beurt bent. En wat ook fijn en heel erg handig is: na iedere heat kun je de lijsten pakken en zien wat de uitslagen zijn.
Superleuk om hier te kaarten. Mooie baan. Geen 5 sterren vanwege onvriendelijk personeel. Maar dat heeft de pret niet minder gemaakt. We komen toch terug.
Vriendelijk personeel en mooie/goede kart baan
Het was fijn om te karten
Heerlijke kartbaan. Voor mij zeker 1 van de beste in Limburg.
Leuke kartbaan net over de grens. Twee verdiepingen met leuke bochten. Tevens ook vriendelijk personeel. Aanrader!!
Indoor Karting met te? veel bochten. Goed geïsoleerd tegen de vele decibellen. Praktisch voor bijna alle jaargetijden. Als je lekker buiten wilt racen of eens een volle gas wilt geven dan is een andere baan wellicht beter geschikt. Beperkte horeca mogelijkheden. Zeker de moeite waard om hier te racen. Leuke events voor de junioren.
Leuke kartbaan ook voor de kids een goede leerschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid