facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carglass

Carglass
"Carglass® is de specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten in Antwerpen! Elk type glas 24/7 Service doorheen België Levenslange garantie"
Adres: Groenendaallaan 397 , Antwerp 2030, BE
Telefoonnummer: 03 541 81 39
Stad: Antwerp
Route: Groenendaallaan 397
Postcode: 2030



op zoek naar gerelateerd: carglass prijzen, carglass contact, carglass antwerpen, carglass hoofdkantoor, carglass vestigingen, carglass nederland, carglass limburg, carglass hasselt
Recensies
Vandaag gebeld voor een sterretje en kon dezelfde dag langsgaan. Auto afgezet om 13u en 10min later telefoon dat het sterretje te groot was. Dan gevraagd of ze geen ruit hadden liggen en dat was helaas niet het geval, ze gingen kijken wat ze konden doen. Even naar de cinema en 2u later kreeg in een mail dat de wagen klaar was met een nieuw ruit. Ook vignet werd overgeplaatst op de nieuwe voorruit. Via Baloise verzekering betaal ik niets, maar kwaliteit kost uiteraard ook geld. Hun goede service hebben ze alvast wel bewezen.Service: Autoruitreparatie
Goede service. Kwam aangereden om te vragen of de afstand tussen het sterretje en de rand van de auto oke was voor een snelle reparatie. Ze keken het na en boden direct aan om het ter plekken te repareren.
Afspraak online gemaakt. Daarna mail gekregen dat ze overboekt waren. Geen problem ze verwittigen. Eventjes langst geweest om te informeren of ik toch niet ergens tussen kon. En dan maar eventjes de prijs gevraagd. Ik ben in Borsbeek voor 300 goedkoper mijn autoruit gaan vervangen. Dus voor je een afspraak maakt informeer eens naar de prijs en vergelijk bij de concurrentie. Ook al betaald de verzekering alles terug. Uiteindelijk betalen we dat ook.
Ik heb reeds twee voorruiten door Carglass laten vervangen in twee verschillende filialen Schoten , Antwerpen haven. Steeds was ik zeer tevreden over het gepresteerde werk , dit vanaf de afspraak tot herstellingService: Autoruit vervangen
Service is top 2 uur voor een ruit Wel is de wifi is echt brak en koffie niet echt top kijk niet naar de bodem van je leeg bekertje.
Vriendelijk personeel. Ze hadden wel niet onmiddelijk de juiste stukken binnen en ik de coating die ze op de voorruit aanbrengen is goed tegen de regen maar je ziet strepen in tegenlicht.
Uitstekende service en een bedrijf met de sterkste administratie ooit. Elke medewerker weet van elkaar wat er gezegd of beloofd is. Verzekering in orde zonder moeite van mijn kant. Binnen rijden, herstellen, buiten rijden. Efficiënter kan niet.
Snelle service, wel duur voor wat het is. Sterretje is nog even zichtbaar als ervoor, het zou wel inorde zijn. Had andere hocus pocus verwacht.
Als ik buiten reed was mijn nieuwe ruit builder dan mijn kapotte raam zeker binnenkant vol vegen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Carglass.

Antwerp autoruitservices

openingstijden, locatie, vervoer. Groenendaallaan 397 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Carglass adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Carglass. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Carglass delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid