facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carglass

"Carglass® est le spécialiste de réparation et de remplacement de vitres en Ixelles. 42 Centres de service Service 24/7 Garantie à vie sur le travail"
Adres: Rue du Prévot 23 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 0800 16 616
Stad: Ixelles
Route: Rue du Prévot 23
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: carglass vestigingen, carglass antwerpen, carglass prijzen, carglass limburg, carglass telefoonnummer, carglass hoofdkantoor, carglass nederland, carglass eindhoven
Recensies
Ik heb bij Carglass Elsene en ook Drogenbos een meer dan perfecte service gekregen. Het personeel was super vriendelijk en wist duidelijk professioneel om te gaan met een getraumatiseerde klant na vandalisme aan de wagen. Heel erg bedankt!Service: Achterruit van auto vervangen
Na een auto inbraak heeft deze Carglass voor ons een tijdelijk plexiglas raam geplaatst, zodat we veilig terug naar Nederland konden rijden. Zonder afspraak geholpen, erg snel geplaatst en niets hoeven te betalen. Wauw, wat een service!!!! Zeker 5 sterren verdiend!
Super leuke service. Vriendelijk ontvangen. Snelle service. Lekkere koffie. Ik kon op mijn gemak op de laptop werken, ookal duurde het niet lang want op een half uurtje stond mijn nieuwe voorruit er al in.
Prima, duidelijk, deskundig werk en snel
Vriendelijke en tweetalige mensen; goede - snelle en goedkope service
Vriendelijke en snelle service.
goede cervice slechte locatie
Muito agradecido
Vervanging van het glas van de bestuurdersportier voor € 950,-. Dankzij de verzekering heb ik deze prijs natuurlijk niet betaald. Een jaar later hield het raam het niet meer. Het moest door mijn monteur worden vervangen voor 250 €.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Carglass.

ıxelles autoruitinstallatie en -reparatie

openingstijden, locatie, vervoer. Rue du Prévot 23 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Carglass adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Carglass. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Carglass delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid