facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cardoen

Cardoen
"Bij Cardoen Antwerpen vind je 1000 nieuwe en jong-gebruikte auto's aan de laagste prijs. Onze autosupermarkten zijn open 7 dagen op 7, ook op feestdagen. Spring gerust eens binnen!Heb je een vraag voor ons? Contacteer ons [email protected]."
Adres: Boomsesteenweg 958, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3238707500
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 958
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cardoen stockwagens, Cardoen Kuurne, Cardoen Hasselt, Cardoen nieuwe wagens, Cardoen wilrijk onderhoud, Cardoen service Center, Cardoen automaat, Cardoen oostende
Recensies
Ik heb over 3j terug daar een auto gekocht en amper 60000 km mee gereden. En heb nu op 7 maanden tijd 2 x al stukken gehad. Ik vindt dit niet normaal voor zo ne jonge auto met die km. De eerste keer oliepomp stuk, nu is het de olie sensor,pompjes van kofferdeksel en smoorklep !!! Vo mij nooit meer een auto van cardoen. Ik had toen na mijn buikgevoel moeten luisteren. De dag dat ik auto ging kopen had ik 5 verschillende verkopers vo de zelfste auto wat ook niet normaal is.
Voor de eerste keer -na 7 jaren betaalde servicegarantie- kwam ik - naast een groot onderhoud à 500 Euro- voor de eerste keer langs voor een depannage van niet-werkende sproeiers en een niet werkend achterlicht. Na twee uren wachten een rekening van 85 Euro, zonder oplossing. Men had alles uitgelezen en vastgesteld: sproeiermotor moet vervangen en lampen zijn LED en moeten geheel vervangen worden. Ik ben meteen naar VW gereden; daar heeft een technicus na 5min de sproeiers terug hersteld gewoon verstopt en dus uitgeblazen - dus geen motortje kapot en voor 7,5 euro werden twee gewone lampen geen LED dus vervangen. Wat daar dus van te denken? Onderhoud bij CARDOEN ok, depannage zero!!!
zeer slechte service na verkoop! & zeer onbeleefde personeel aan de telefoon die telefoon afhaken terwijl je nog aan het praten bent. Wij hebben al maanden nieuwe auto gekocht & nog steeds geen 2e sleutel ontvangen. Dus als je een probleem hebt met uw auto kan je best een ander garage zoeken want hier hebben ze geen tijd & respect.
Vreselijke service, zelfs de naam service niet waardig. Eerst een administratieve fout door een medewerker bij de aankoop van de wagen, waardoor de wagen uiteindelijk ' geannuleerd' was en daardoor dus veel later dan gepland in mijn bezit was. Na 1 maand was de nieuwe wagen al toe aan een 'update'. Persoonlijk gevraagd naar het terugstorten van mijn waarborg, ze gingen het doorgeven. Verschillende keren gebeld, gemaild, .... en we zijn 10 weken verder en ik heb geen enkele cent teruggezien. Zelfs op een interne mail , waar ik in CC was gezet en op had geantwoord is nu 3 weken later nog steeds geen antwoord op! Het is NIET normaal dat je 10 weken moet zagen en smeken achter je geld. !!!! Blijf hier weg
Vandaag langsgeweest om een wagen te kopen op de Boomsesteenweg. Na het bekijken van de wagens ging ik naar een van de verkopers rond 12h30 en meteen aan de ingang. 1 van de verkopers was druk bezig met een andere klant, een andere verkoper die rustig op zijn laptop zat. Ik vroeg of hij eventjes had omdat ik interesse toonde in een wagen van 30k. De verkopen reageerde heel bot terug met ‘binnen 2 min’. Na 5 min kwam hij ons nog niet helpen en was hij al bezig met een andere klant of collega. Toen hebben we beslist om Cardoen te verlaten en elders een wagen te kopen. We komen hier niet meer terug.
Wij leasen hier een auto, slechtste service ooit. Het model is anders waardoor wij er geen dakkoffer op kunnen plaatsen terwijl dit officieel mogelijk zou moeten zijn. PAK GEEN ONDERHOUDSCONTRACT, ze zetten u alleen maar in het zak hiermee want hun site werkt niet te goed waardoor je nog geen afspraak met het service center kunt maken. Er werd mij gezegd dat je met het onderhoudscontract altijd voorrang kreeg, dit is niet waar aangezien we steeds weken moeten wachten voor we ergens terecht kunnnen. ABSOLUUT GEEN AANRADER!!
Alles prima verlopen. Beide achterlichten netjes vervangen, bandenspanning gecorrigeerd, wisservloeistof bijgevuld , ruitenwissers nagekeken en zelfs motorruimte netjes opgekuist. Service met hoofdletter S ! Dikke duim voor jullie mekanieker, Yannick Goedleven. Mvg Niki Mampaey
Super goede service, altijd vriendelijk. Goede en ruime keuze aan auto's. Cardoen service center is tevens zeer goed. Correcte service, goed onderhoud en personeel aan balie zeer gedienstig en vriendelijk.
Bandenwissel op afspraak. Alles uitgevoerd binnen de tijd. Ondertussen wachten in de wachtruimte. Koffie tegen betaling verkrijgbaar. Je ontvangt een sms als de werken aan de auto uitgevoerd zijn. VLOT af te halen.
Elke keer ik bij cardoen kom, of het nu bij de verkoop is of het personeel van de Service dienst, ze zijn altijd super vriendelijk, behulpzaam en zoeken het antwoord op al je vragen. Ik heb nog nooit één enkel puntje van kritiek kunnen geven. Het onderhoud gebeurd altijd snel en goed. Het personeel ziet er echt uit alsof ze hun job oprecht graag doen en dat scheelt erg veel! Ik raad cardoen zelfs aan vrienden aan, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid