facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carcompany

Carcompany

Info

Jonge tweedehandswagens met garantie en service na verkoop. Groot aanbod VW-AUDI-BMW-MINI-MERCEDES-VOLVO. Steeds welkom in onze nieuwe toonzaal.

Adres: Bruggesteenweg 137, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 0032472 60.22.06
Stad: Hooglede
Route: Bruggesteenweg 137
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Rumbeke, Occasiewagens West-Vlaanderen, Car company reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kia Roeselare/Kortrijk Kia Roeselare/Kortrijk 2 km Vriendelijke ontvangst, geïnteresseerd in wat de klant wil showroom, zorgen voor de j...
Recensies
Mooi auto's vriendelijke mensen en heel betrouwbare
Echte aanrader! Eerlijk, niet over pushen, weten waarover ze spreken,... Door een miscommunicatie van onze kant kwam we helaas kijken naar een wagen die al verkocht was. Desondanks konden ze ons meteen een goed waardig alternatief voorstellen! wagen die we uiteindelijk kochten!! Chapeau, doe zo verder!
Een bedrijf om zeker aan te raden! Service op en top! Super toffe verkoper! De eigenaars van de zaak zelf, zijn ook op en top klantvriendelijk! Prachtige autos, in perfecte staat, aan heel eerlijke prijzen! Dikke chapeau aan de eigenaars, voor het harde werk, en de doorzetting om dit met veel liefde en respect te blijven doen! Alvast een heel tevreden klant bij!
ster 1 hoge kwaliteitswagens. ster 2 zeer vriendelijke bediening. ster 3 correcte prijs. ster 4 variabele uren na afspraak. ster 5 perfecte service na verkoop. Ik heb onlangs een wagen aangekocht en er was een klein mankement, na telefonisch gesprek kon de auto binnengebracht worden en ik kreeg zelfs zonder de vraag te stellen een vervangwagen GRATIS. Waar kan dit nog...De wagen werd zoals beloofd onder garantie in orde gebracht, bedankt daarvoor. Nog veel succes aan Geert en Karien in the place to be. Thierry.
Wij hebben 3 jaar geleden een auto gekocht. Na verschillende problemen motorkap sloot niet, lekkende radiator,... bleek dat het om een ongeval wagen Perte totale ging. Wij hebben de verkoper hierover aangesproken, hij viel uit de lucht. Wij hebben ons laten bijstaan door een advocaat en een rechtszaak gestart. Uiteindelijk is de auto , buiten de rechtszaak om door het trage verloop, 'hersteld'. Wij zijn ten rade gegaan bij een andere handelaar deze liet ons weten dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat een aankoper/ verkoper niet op de hoogte is van de schade die de auto had. Zulke auto's worden vaak door professionele handelaars gekocht op een online tool waar perte totale auto's op worden aangeboden door verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben veel financieel nadeel geleden door onze auto bij Car Company te kopen .
Wij zijn heel onprofessioneel behandeld bij deze garage, echt geen aanrader. Kwamen speciaal uit Frankrijk om een auto te zien, telefonisch en schriftelijk overeengekomen over een prijs maar ter plekke werd de "oké geen probleem" opeens "niet oké, wij gaan niet akkoord". Je krijgt als klant het gevoel om de tuin geleid te worden omdat op website en op papier verschillende opties staan die in werkelijkheid dan niet aanwezig blijken zetel bekleding, cruise contril,... totaal onverantwoord natuurlijk. Zaakeigenaar komt zelf niet naar buiten om ons te helpen, terwijl zijn vrouw wel naar hem/binnen belt en over ons in ons bijzijn aan haar man zegt dat we "zagen over de cruise control". Geen aanrader, geen eerlijke mensen, klant wordt rechtuit gemanipuleerd!
Top verkopers! Vriendelijke en goede service zoals het hoort!
Ik ben heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid eveneens ook heel eerlijke mensen een echte aanrader ! Heb daar een Audi A4 gekocht
Zeer vriendelijke mensen, zeer snelle reacties. Heb daar al 2 wagens aanggekocht zonder ze te hebben gezien en allebei waren ze in onberispelijke staat ! TOPDEALER !!
Car company is een betrouwbare tweedehands autoverkoper. We hebben reeds tweemaal een tweedehands wagen bij hen gekocht en telkens was dit een goede ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid