facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CarCenterPoelmans Beringen-Koersel

CarCenterPoelmans Beringen-Koersel

Info

*Verkoper Multi-merken
U kan bij ons terecht voor wagens van alle merken. Zowel tweedehands als nieuwe wagens met een daginschrijving (wagens met 0km).

*In onze werkplaats kan u terecht voor onderhoud, herstellingen, diagnose en airco voor alle merken.



"Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring.Sinds 1972 zijn wij een bedrijf met een uitstekende service, gekoppeld aan kwaliteit en klantentevredenheid."
Adres: Albert 1 laan 74, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011 42 62 30
Stad: Koersel
Route: Albert 1 laan 74
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Citroën Garage Beringen, Garage Koersel, Auto Poelmans Herk-de-Stad
Recensies
Eerste ervaring met deze mensen, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Defecte wagen zou niets meer waard zijn, anders nog 4000€ voor gekregen. Jullie boden geen 8 of 9000 €, maar 6000€ voor overname. Terwijl we er nieuwe wilde kopen bij jullie. Na defect met wagen daar komen bevragen en de kost zou 6000€ zijn met andere woorden was hem niets meer waard. Gelukkig getakeld en zelf verkocht met de juiste vermelding aan de nieuwe koper. Op weg voor export en nieuwe wagen is ondertussen ook gekocht. In een garage iets meer oor hadden naar mijn noden.
Weinig parkeerplaats, wordt meer voor hun eigen gebruikt
Zeer klantvriendelijke, behulpzame en eerlijke mensen. Aangekocht voertuig is prima zoals beschreven. Correcte afhandeling. Ben heel tevreden over mijn aankoop. Bedankt voor de zeer goede service. Top zaak. Zeker aan te bevelen.
Al 5 wagens in vertrouwen gekocht, geweldige service en steeds vriendelijk Zoek je een betrouwbare auto dan ben je bij Poelmans aan het juiste adres.
Erg fijne mensen, staan voor kwaliteit en service. Ze hebben ook steeds een leuk aanbod met kwaliteitswagens. Aanrader!
super service!! Deze vind je nergens anders!! Stond in panne met mijn wagen en werd door de VAB getakeld. Na telefonisch contact mocht ik mijn wagen direct bij hun laten leveren door de VAB. Wat nog leuker was, ik heb zelfs niet moeten wachten. Van het moment dat mijn auto daar was, hebben ze er direct naar gekeken. En na 10 minuten wist ik al wat er scheelde! Waar vind je dit nog?! Er is geen één garage waar ik ooit al zo een top service heb gekregen als hier! En dan word je aan het onthaal nog met een glimlach bediend! gewoon top! Bart en Evy doe zo verder!!
Mijn excuses dat deze review op mijn dochter haar naam staat,ik heb namelijk geen Google account.Mijn naam is Erochin Wasili......Garage Poelmans in Koersel heeft er twee zeer tevreden klanten bij,zonder twijfel.Zeer vriendelijke mensen,zeer goede tweedehands wagens,zeer goede service.Ik en mijn vrouw waren al jaren klant bij garage x maar zijn overgestapt naar garage Poelmans en het belangrijkste,helemaal geen spijt van.Wij ik en mijn vrouw hebben er twee wagens gekocht en tot op heden zijn wij er zeer tevreden van.Er bestaat geen twijfel,als wij nog eens een wagen kopen zal dat zeker bij garage Poelmans zijn.
Top garage, zeer vriendelijk en professioneel personeel. Eerlijk. Zeer aan te raden
Een garage waar de klant nog belangrijk is! Topservice voor alle automerken. Zoek je een bepaald merk dan ben je bij hen op de juiste plaats. Hebben ze hem niet in voorraad dan gaan ze op zoek voor jou. Een echte aanrader! Zowel tankstation als carwash aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid