facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carbonfix

Carbonfix

Info

Herstellen van beschadigde carbon fiets kaders/velgen

Geschiedenis

Herstellingen carbon onderdelen (fiets, velg, vislijn, surfboard, etc...)



"Herstelling van beschadigde fietsframe’s en velgen."
Adres: Hortelstraat 19, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 0479710133
Stad: Houthalen
Route: Hortelstraat 19
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Carbonfix review, Carbon herstellen Limburg, Carbon herstellen West Vlaanderen, Carbon Repair, Carbon herstellen Brugge, Carbonhersteller, Carbon herstellen Antwerpen, Carbon herstel België
Recensies
Een barst in carbon kader zorgde ervoor dat mijn fiets voor de vuilbak was. Gelukkig toch kunnen herstellen bij carbonfix en dit goedkoper dan bij andere repair shops werd aangeboden. De herstelling en verf zien er tip top uit en toont geen enkel teken van verval na reeds meerdere ritten.
Lakschade aan racefiets perfect hersteld . Duidelijke communicatie , uitstekende prijs/kwaliteit . Een absolute aanrader.
In volle voorbereiding voor de " hel van Kasterlee" een domme val met scheur in kader tot gevolg. Door Benjamin goed, snel en tegen ee ncorrecte prijs hersteld. Toppie. De fiets heeft na herstelling nog 500 intesieve trainingskm en 120 wedstrijdkm op de teller, fiets rijdt perfect.
Heel goed geholpen, snelle reactie met duidelijke antwoorden. Vriendelijke kerel waar je op kan vertrouwen. Mijn wiel rolt weer als voorheen nadat ik het bijna weggesmeten had.
Ik had een barst in mijn Carbon wiel en heb dit laten herstellen door Benjamin, een hele vriendelijke en correcte jongen, mijn wiel was perfect hersteld wist zelfs niet meer waar de scheur was, echte aanrader, topper en vakman Dank u wel Carbon Fix !!!
Vakwerk en duidelijke communicatie . Carbonfix herstelde een barst in de bovenbuis van mijn carbonkader. De herstelling is uitgevoerd binnen de week en het resultaat is fantastisch. Het is niet op te merken waar de barst was, kader als nieuw. Op basis van een paar foto's kon Carbonfix aangeven hoeveel de herstelling zou kosten. De communicatie verliep snel en duidelijk.
ik ben zeer tevreden dat ik mijn fiets heb binnen gedaan bij carbonfix. De herstelling is zeer goed gebeurt, rij nu al meer als een maand met de fiets en nog geen problemen. Dank je wel benjamin
Zeer vlotte en duidelijke communicatie. M'n fiets is heel netjes hersteld en herspoten. Correcte prijs. Een aanrader!
Zeer tevreden van mijn herstelde kader. Had hem na een week al terug.
Top werk! Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid