facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carbon Sense

Info

Bij Carbon Sense City Spa kan u in het centrum van een drukke stad toch tot rust komen en waant u zich in de 7de hemel op de 5de verdieping van Carbon hotel.

Geschiedenis

Carbon Sense is niet zomaar een wellness center.
Schoonheid, ontspanning en haute couture behandelingen zijn onze troef.
Op de 5e verdieping van het Carbon wellness hotel vindt u onze City Spa van 700m², Carbon Sense is toegankelijk voor zowel hotelgasten als externe gasten.

Adres: Europalaan 38, 3600 Genk
Telefoonnummer: +32 89 32 29 22
Stad: Genk
Route: Europalaan 38
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Carbon Hotel Genk arrangementen, Carbon Hotel Genk ontbijt, Carbon Style Deluxe kamer, Carbon Sense City Spa review, Wellness met overnachting Genk, Parking Carbon Hotel Genk, Carbon Genk menu, Spa Genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intercap Intercap 435 meter Een aanrader voor al uw haren- en verzorgproducten; goede prijs/kwaliteit; profession...
By Maud By Maud 575 meter mooie, knusse zaak met erg vriendelijk en vooral kundig personeel. Hier blijf ik teru...
Hairfashion Haiat Hairfashion Haiat 1 km Onze diensten: · Kapsalon · Permanente ontharing via de Diode Laser.
M-Style Beauty Lounge M-Style Beauty Lounge 4 km Onhygiënisch en amateuristisch. Ik ben hier geweest voor een knipbeurt, hij trok met ...
Recensies
Aangename en ontspannende ervaring! We werden vriendelijk ontvangen en ook de nek- schouder-, rugmassage was een meerwaarde. Een extra pluspunt zou een jacuzzi op het zonneterras zijn Bedankt Carbon Sense voor deze leuke namiddag!
Leuk. Sommige installaties verdienen een upgrade... saunadeuren sluiten niet. Meer stoom in de hammam. Speciale douches werken maar half...
Tot rust komen midden in het stadscentrum -Vriendelijke service -Badlinnen en toegang is inbegrepen indien je in het hotel verblijft -Superlekker restaurant beneden in het gebouw -Verfrissende smoothies -Nagels en masssage laten doen, heel tevreden van
Mooi verzorgde wellness ruimtes. 1 puntje van kritiek: het deed een beetje onpersoonlijk aan bvb toen we dorst hadden en een drankje wilden bestellen was er niemand te bekennen. Het was een relaxte namiddag, dat zeker.
Fantastische lichaamsmassage gekregen in een schitterend kader door professionals, wel prijzig, maar zeker de moeite waard
Heerlijk! Een deugddoende massage was perfect om even te ontstressen. Wat zachte muziek op de achtergrond en een heel lieve dame die mij echt wel op mijn gemak liet voelen. Daarvoor had ik het badhuis al eens bezocht met mijn vriend! We werden vriendelijk ontvangen en kregen onmiddellijk een glaasje bubbels aangeboden. We konden op ons eigen tempo alles uitproberen. Voor de volgende keer heb ik duo massage geboekt! Ik vind het echt handig dat je dit samen kan doen!
Een echte teleurstelling. Op de site wordt alles mooier voorgesteld dan in het echt. Dot noem ik geen wellness. 2 sauna's en een stoomcabine, het deel bij de stoomcabine wisten we niet eens wat de bedoeling hiervan was. Douches met overvloed, maar een jacuzzi ofzo is niet aanwezig. Triestig. Ik vind dit persoonlijk meer een ontspanningszaak dat bij het hotel zou moeten horen. Geen zen gevoel kreeg ik hier, men hoorde allerlei soorten lawaai mensen die luid babbelen, de douches,de haardrogers,.... Absoluut geen wellness.. Ik krijg de indruk dat deze zaak meer bedoeld is voor massages en andere behandelingen en deze zijn ook redelijk prijzig voor wat het is. De menu was ook zeer beperkt en redelijk duur voor wat het is. Toen we gingen afrekenen, werd ons niet eens gevraagd hoe we het ervaren hadden. Was nogal vrij onbeleefd. Parking ondergrondse dacht ik dat bij de prijs inbegrepen was. Hier heb ik zelf achter moeten vragen want wist het niet zeker. Blijkbaar was dit er niet in bij begrepen en kregen we als antwoord dat we dit zelf moesten oplossen. Dus daar nog eens parking voor moeten betalen.... Nogal een vrij duur deze zogezegde wellness.
Vandaag een combi cocoon massage laten doen. Ik heb nog nooit zo een slechte gelaatsverzorging gekregen! De dames stonden er echt tegen hun zin! Ze hebben mijn gezicht gereinigd, mijn wenkbrauwen geëpileerd dit zat er niet in en moest ik extra betalen en dan hebben ze een masker op men gezicht gelegd. En hebben ze mij zo 20min laten liggen. Normaal was de massage 55min, bij ons maar 45 min! Mijn armen hebben ze niet eens aangeraakt en mijn nek eveneens! Dit is nochtans de beschrijving van de verzorging! Ik ben zo boos! 100 euro kwijt aan zoiets! Toen ik er op het einde iets van zei, gaven ze mij een staaltje als compensatie. Echt nooit meer!
Kwamen hier vroeger nog maar de passie is duidelijk uit de zaak... Het zit in de kleine dingen waar geen oog voor is. Je voelt je hier niet echt welkom. Het personeel was erg lawaaierig terwijl we de enige in de zaak waren en kwamen voor de rust. Voor een lunch/versnapering wordt nu beroep gedaan op het klasserestaurant Gusto van het hotel wat maakt dan een lunch wel erg prijzig wordt!
Mooi design en topmassages De wellness is heel mooi ingericht. Het moderne interieur geeft een clean effect! Neem zeker ook een massage. De duomassage was heerlijk en wordt afgestemd op jouw wensen. Een aanrader, wij komen terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid