facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravans De Block

Caravans De Block

Info

Verkoop en verhuur van caravans motorhomes aanhangwagens en alle herstellingen van alle merken met grote shop van alle kampeerartikelen



"Verhuur en Verkoop van caravansHerstellingen van alle merkenkampeerwinkel van onderdelen en accessoireswinterberging voor caravans en motorhomes"
Adres: Bettestraat 35, 9190 Stekene
Telefoonnummer: +3237798591
Stad: Stekene
Route: Bettestraat 35
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands caravans België, Caravan huren prijs, Caravan huren Oost-Vlaanderen, Tweedehands caravan winkel, De Block Transport, Mobilhome en caravan, Caravan te koop Brugge, Caravan schriek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
P & M verhuur aanhangwagens P & M verhuur aanhangwagens 1 km Verhuur en verkoop van ongeremde aanhangwagens tot 750 kilo
Recensies
Ik begrijp niet wat sommige mensen negatief schrijven??? Dit is een super dealer..... Een familie bedrijf met mensen die altijd voor je klaarstaan. Caravan bij hen aangekocht vorig jaar met perfecte service na verkoop..... Bedankt caravans de block..... Jullie zijn geweldig!!!
We vragen een onderdeel van onze caravan. Ze sturen ons 2 dezelfde bedragen op 2 verschillenden facturen door. Bij contact zou er iets fout gelopen zijn, maar eerst moeten we de volledige factuur betalen. We krijgen geen enkele garantie wanneer het stuk geleverd gaat worden en of het zal geleverd worden. De ''baas'' gaat terug bellen ....het antwoord per mail is een creditnota en de bestelling is geannuleerd. Geen conversatie mogelijk blijkbaar. Je moet je geld maar storten en je weet niet of je er iets voor in de plaats krijgt want de telefoniste kan daar allemaal niet op antwoorden en de verantwoordelijke krijg je niet aan de lijn.
Uitstekende plaats om een caravan te kopen, of te huren. We zijn met een nieuwe huurcaravan op reis geweest. Goed materiaal voor een schappelijke prijs.
Goede plaats voor winterberging van caravans, Mobil homes. Vriendelijk personeel. Tof winkeltje waar men terecht kan voor allerlei kampeermateriaal .
Slechte kwaliteit van de huurcaravan misschien gaan voor een beter merk. Deze vertoonde na 1 verhuurseizoen al een boel gebreken, bv slecht sluitende kastjes. Waarom werd de waarborg pas terug betaald toen ik na 7 weken ipv de 6 weken die ze zo al nemen mailde en telefoneerde. Enfin na 7,5 week toch eindelijk een storting. Wel zeer correct met factuur voor de kosten van een kleine schade 3 tips: 1e betere kwaliteit caravans in de verhuur 2e voorzie een lijstje zodat mensen weten wat ze zelf best nog meenemen zoals een 2e europese stekker en een emmer om onder de afvoer te plaatsen. Mensen die huren zijn vaak geen geroutineerde kampeerders 3e respecteer de al zeer lange termijn om de waarborg terug te betalen en maak die termijn liefst korter. 2 weken lijkt mij veel correcter.
2 keer hier een caravan gehuurd bijna 10 jaar geleden, 2 maal slecht ervaring. De kwaliteit van de caravans is slecht de eerste keer we wisten het niet en al in de eerste kilometers valt het ventilatie rooster af en we moesten er voor betalen, tweede keer een hele verlof geruïneerd want de elektrische circuit van de caravan werkt niet op gewone net, dus s'avonds geen licht ...niets korting gekregen, zelfs geen excuses, en ook bij uitgescholden van de eigenaar en we hebben nog voor iets moeten bij betalen ik weet niet meer wat hebben ze toen verzonnen. Kortom, oplichters zoals andere hier vermelden en ik zie dat ze niet verbeterd zijn in al die jaren.
Wij zouden hier nooit meer een caravan huren. Waarom : - we hebben 3 maanden moeten wachten op onze waarborg van 650 euro normaal na 6 weken. Na verscheidene telefoontjes en dreiging om dit via de rechtbank te regelen, hebben ze dan uiteindelijk toch gestort. Zo moeilijk doen om geld dat tenslotte van ons is. - we hadden geen elektriciteit onderweg, onze stekker van de auto was niet voorzien voor constante voeding. Dit hadden ze bij aanvang van het huurcontract mogen melden. Voor het huren van een caravan voor de eerste maal wisten we dit niet. - zo hebben we in het buitenland ook een aangepaste verlengkabel moeten kopen, de stekkers pasten niet. Waar is het fatsoen van een eerlijke zakenman gebleven.
Geen eerlijke verhuurders! Caravan voor een week gehuurd, geen water, airco kortsluiting, wc lekte, geen stormkoorden bij voortent. Huurwaarborg nog steeds niet terug gekregen en geen compensatie, lachen alles weg is allemaal ons fout terwijl er 2 ervaren gezinnen bij waren die ons geholpen hebben. Alle problemen tijdens verlof gemeld via mail. Niets geholpen! Gaan hier verder mee! rond uit Schandalig!
Sommige negatieve commentaren kunnen wij echt niet begrijpen. Wij zijn immers al 16 jaar klant bij De Block en hebben er nooit problemen ondervonden. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen gehad met dit prima gerund familiebedrijf. Bekwame, eerlijke zaakvoerder en uiterst vriendelijk èn behulpzaam personeel.
Oplichterspraktijken en misbruik maken van vertrouwen bij verkoop van tweedehandscaravan. Opletten bij zakendoen met deze firma. Caravan werd verkocht mogelijks reeds maanden zonder eigenaar hiervan in te lichten. Pas na eigen onderzoek erachter gekomen dat caravan verkocht was, en we dus pas dan aanspraak konden maken op ons geld. Wees gewaarschuwd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid