facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Car and Truck Service BVBA

Car and Truck Service BVBA

Info

Onderhoud & herstellingen van alle merken
Mobiele werkplaats
Officieel Renault Trucks servicepunt
Onderdelen
4x4 onderdelen en accesoires

Adres: Eeckelaerthof 3b, 9111 Belsele
Telefoonnummer: 037722743
Stad: Belsele
Route: Eeckelaerthof 3b
Postcode: 9111


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donkey Cars Donkey Cars 222 meter -Gyeon Quartz verdeelpunt -Wax, polish, glasscoating, lakverzegeling,... -Onderhoud e...
Garage Van den Keybus NV Garage Van den Keybus NV 1 km De beste DAF dealer in onze buurt. Ik kom er al jaren...
Recensies
Net onze nieuwe renault master gaan afhalen, uiteraard weer tip top in orde. Wij gaan hier met al onze bedrijfsvoertuigen. De service, planning en communicatie is werkelijk top!
Ze leveren geen service! We willen onze camion er laten herstellen maar ze willen niet de moeite doen om er naar te kijken.
Hartelijke ontvangst.. snelle en adequate dienstverlening.
Top service! Ik had een Renault kerax met een elektrische storing. Veel Renault dealers wilden of konden dit niet herstellen. Michel kent echter het woord "neen" niet. Nu draait hij helemaal goed! Bedankt!
Wanneer de eerste sneeuw in het land is en 's morgens vroeg de vrachtwagen de baan op gaat, weet je dat je in België niet gauw thuis geraakt... na een paar uur in de file te staan, verbrandt de koppeling van de vrachtwagen. Daar staan de mannen dan in Asse. Langs de kant van de weg. Gelukkig heb je dan het nummer van Car & Truck service bij de hand. Als die gasten dan binnen het kwartier de baan op zijn, weet je dat het goed komt. Zeven uur ! hebben ze de koude en de files getrotseerd. Maar 's avonds stonden onze mannen wel weer thuis en waren de stukken voor de herstelling van de vrachtwagen al besteld. Twee dagen later is de wagen klaar voor afhaling. Stipt op het afgesproken uur. Voor al de bange dagen en nachten : 1 adres CAR & TRUCK : DANKJEWEL - zorg dat je klant bent, je bent dan zeker van een goede service.
Geweldige service. Deze mensen zetten zich in om een klant gelukkig te maken. Dit schenkt ook hen geluk. Topzaak!
Top mensen staan steeds paraat. Je kan er met al je vragen terecht en krijgt steeds een deftig antwoord.
Fantastische service en scherpe prijs. Ze komen de camions halen, doen het onderhoud of herstelling en brengen ze terug naar de werkplaats. Beter kunnen wij niet wensen.
Dank voor een perfecte service bij de platte band, snel, vlot en na de uren.
Super service en zeer vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid