facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Capucienenklooster Aarschot

Capucienenklooster Aarschot

Info

Bent u geïnteresseerd als bedrijf, vereniging of particulier en wenst u meer informatie of een rondleiding, bel dan Rudy Janssens (0498/10.68.38)

Geschiedenis

Het vergader- en conferentiecomplex Het Capucienenklooster is gelegen in het prachtige stadspark van Aarschot. De achterzijde van het gebouw kijkt uit op de wandelkade langs de Demer. In het voormalige klooster voorzien we ruimtes voor meetings allerhande. Zo kunnen recepties met statafels tot 180 personen georganiseerd worden, maar ook congressen of academische zittingen tot 150 personen. We bieden een totaalconcept aan, inbegrepen traiteur service. Ter informatie: wij zijn sinds 2014 lid van de netwerkorganisatie BNI Leuven Artois.

Adres: Stadspark 1, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 0498/10.68.38
Stad: Aarschot
Route: Stadspark 1
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Capucienenklooster Stadspark Aarschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kasteel Van Nieuwland Kasteel Van Nieuwland 3 km 1 nacht geslapen op door reis van Frankrijk naar Nederland. Het is een mooie locatie ...
Recensies
Een aangename kennismaking stond mij te wachten als ik het mooie stadspark betrad en wandelde tot aan het prachtige voormalige klooster. Ik las reeds aan de ingang van het park dat het klooster omgevormd was tot een modern congrescentrum. Dit centrum bestaat uit een vijftal moderne en super uitgeruste zalen in verschillende afmetingen en dat er mogelijkheid is om er zowat alles te organiseren op afspraak en desgewenst met catering service. Het centrum is zeer geschikt voor congressen , feesten , recepties , babyborrels en allerlei soorten bijeenkomsten en vergaderingen. Het groene stadspark is hierbij een geweldig pluspunt en ook het kronkelende Demerwater aan de achterkant is bijzonder aantrekkelijk als achtergrond. De huwelijken kunnen er ook voltrokken worden in de trouwzaal ofwel zelfs in de kiosk bij goed weer. Het centrum opende zijn deuren gedurende de maand december van het jaar 2014. Ook nog even melden dat er enkele standbeelden te bewonderen zijn in het prima onderhouden park en dat er een mooie speeltuin voor de kleintjes ter beschikking is met rustbanken voor de ouders. Echt knap !!
Goed onderhouden klooster op prachtige locatie. Moderne zalen voor workshops, opleidingen en vergaderingen.
Een aangename plaats, mooi ingericht. Het park is momenteel mooi verlicht kerst.
Mooie zaal, Madam de burgemeester en personneel 11/10 superextra
Knap gebouw, zeer mooi gerestaureerd.
Mooie vergaderplaats , rustige omgeving in het hart van Aarschot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid