facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Captain Sport

Captain Sport

Info

Captain Sport is een echte superhero met 1 missie:
iedereen aan het bewegen zetten!



"Captain Sport is de leverancier van sportdagen, sportkampen en sport events. Sport moet gelijk zijn aan fun in combinatie met groepsgevoel. Captain Sport zorgt ervoor dat beweging steeds centraal staat.Als team captain runt Captain Sport zijn team en zorgt hij steeds voor veel plezier en amusement. De ‘drempel’ om te gaan bewegen komt veel lager te liggen. In samenwerking met anderen leer je zo om te gaan met winnen en verliezen en leer je om bepaalde doelen na te streven."
Adres: Brugse steenweg 14, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 09 251 22 53
Stad: Evergem
Route: Brugse steenweg 14
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Captain Sport contact, Captain Sport kampen, Captain Sport vacatures, Kampen Evergem, V-Formation, Springkastelen kamp, Sport workshop basisschool, Kampen Waarschoot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CKG Sloeberhof CKG Sloeberhof 5 km De thuisverpleging is er een die zich ALTIJD aan haar woord houdt. Voortreffelijk en ...
Vzw Spees Vzw Spees 11 km Olem bradda is gwn eng goed, als ge kunt scan deze
Jeugdraad Evergem Jeugdraad Evergem 11 km De jeugdraad is dé plaats waar jongeren hun mening kunnen geven over het jeugdbeleid ...
Recensies
Onze eerste samenwerking met jullie viel zeer geslaagd uit! Het was een massa-evenement, dat vlot verliep! Het is zeker voor herhaling vatbaar! Het was aangenaam om met jullie samen te werken, er werd geluisterd en voldaan aan de wensen van ons team! Jullie zijn zeker een aanrader!
Prijs / kwaliteit is top ! Captain Sport komt naar je toe zodat je geen verplaatsingen meer hoeft te maken. Ze doen wat ze beloven ! Na 8 jaar samenwerking voor onze schoolsportdagen GTI Beveren secundair onderwijs kunnen we terugblikken op steeds zeer geslaagde evenementen.
Onze zoon is weg van de kampen. Echt top!!! Als je je kind met een glimlach afzet en met een grotere glimlach gaat halen als hij mee wil naar huis natuurlijk..... dan ben je als ouder ook super blij. Want wat is er leuker dan je kind gelukkig zien en dat je met een gerust hart kan gaan werken?? Echt een aanrader. Bedankt captain sport team.
Een top-team dat weet wat de succesformule is voor een kinderkamp! Léon ging al een tweetal keer op kamp, en is ondertussen ingeschreven voor nog twee meer! Fantastische monitoren met oog voor elk kind, enthousiast, creatief. Een kamp dat nét dat ietsje anders is door de originele springkastelen. Een aanrader, TOP!
Super team! Reeds drie keer ons zoontje ingeschreven en telkens overdonderd van de originele en professioneel begeleide activiteiten. Hij kijkt al uit naar het volgende kamp. Merci!
Heb je een levendige “spring-in’t-veld” die volledig opgaat in de uitdagingen die zijn/haar weg kruisen? Captain Sport kampen bruisen ervan, de ene uitdaging na de andere! Springen, klimmen, bouwen en soms gewoon effe op het gemak schilderen, tekenen of andere dansen leren! Fun volop Niet voor niks dat Babette al minstens 3x present heeft getekend - en als het aan haar ligt, is dit zowat het eerste kampje dat geboekt wordt! Wanneer mag/kan ze weer? Keep up the good work - she’ll be back
Perfecte samenwerking. Prima communicatie en uitgewerkte sportdag. Top zoals altijd!
Super sportdag bij ons op school in Boom. Zowel voorbereiding als begeleiding op de dag zelf waren top! Zeker tot volgend jaar.
Supertoffe organisatie om mee samen te werken! Goede service, vriendelijke en bekwame begeleiders en vooral toporganisatie van de sportdag!
Heel goed georganiseerde kampen voor uw kinderen. Leuke activiteiten, afwisselend, leerzaam, … Opgeleide monitors! AANRADER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid