facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Capoue

Capoue
"Capoue est un artisan glacier belge, dévoué à votre plaisir gourmand depuis 1947. Vous trouverez dans nos magasins un assortiment de glaces artisanales, crêpes, gaufres et biscuits artisanaux. Nos produits sont fabriquées à base d'ingrédients de qualité lait de ferme, chocolat belge, fruits frais..., nous favorisons les circuits cours et privilégions quand nous le pouvons un partenariat responsable et équilibré avec de petits producteurs Lait de ferme, Fraises , Melon, Vanille, pâtisseries... . Nous nous inscrivons dans une démarche de promotion d'une agriculture durable et raisonnée.Capoue est le lieux incontournable pour donner le sourire aux petits et grands gourmands, une bouchée à la fois."
Adres: Avenue des Celtes 36 Keltenlaan 36 , Etterbeek 1040, BE
Telefoonnummer: 02 733 38 33
Stad: Etterbeek
Route: Avenue des Celtes 36
Huisnummer: Keltenlaan 36
Postcode: 1040


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Capoue Merchtem, Capoue ijs, Capoue atelier, Capoue chatelain, Pannenkoeken Merchtem, Gaston Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sel Et Sucre Sel Et Sucre 101 meter <span class="f5axBf"
Capoue Capoue 775 meter Interieur was gezellig. Pannenkoeken waren niet warm, dus niet echt lekker
Sucre D'orge Sucre D'orge 997 meter Rustig, lekker, en koffie met een extraatje. Voor een snelle lunch moet je er niet zi...
Vandenhende Vandenhende 1 km Een van de beste chocolatiers van Etterbeek. Alles is hier lekker.
Le Petit Nuage Le Petit Nuage 1 km Vertaald door Google Super tevreden met ons laatste event georganiseerd op kantoor me...
Recensies
Interieur was gezellig. Pannenkoeken waren niet warm, dus niet echt lekker
Lekker ijs, rustige, sfeervolle eetruimte en goede service
Heerlijk ijs, wafels, pannenkoeken of een combinatie ervan
ombeschoft personeel
De brownie was rijk en chocoladeachtig en niet van deze wereld. het vanille-ijs was echter erg ijskoud en gemiddeld. Ik zou aanraden hier te bezoeken voor de cappuccino die we bestelden en de brownie. Ook hier is de sfeer erg prettig. De plaats is rustig kindvriendelijk en huisdieren zijn hier toegestaan.
Het is mijn favoriete crêpe-plek in Brussel. En ik denk ook dat ze de beste crêpe maken die ik ooit heb geproefd. De prijs is iets gestegen maar ik vind het nog steeds de moeite waard. Mijn aanbeveling is de Double Crepes au Sucre. Dit is het beste gerecht om de geweldige originele smaak van de crêpe te proeven!
Goede ijsjes. Goede service. Ik bestelde sorbet met sinaasappelsmaak die ik niet zo lekker vond. Het yoghurtijs is erg lekker. Een losse ijssmaak kost 3 euro.
Heerlijke ijsjes die van begin tot eind heerlijk zijn. De plaats is charmant met een gezellige lounge en de andere met hoge tafels. Twee composities voor minder dan 25 euro die verrassen door hun combinaties. IJs met gekarameliseerde popcorn en brownie is verrassend, maar op een goede manier. Service een beetje traag voor een zondag. Ik raad aan.
Het personeel is aardig en de plaats aangenaam. Het eten is ok, maar ik vond de prijzen hoog gezien de grootte van de portie.
Leuke plek, het ijs is goed. Ik werd heel goed ontvangen, heel erg bedankt. Ik kom met plezier terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid