facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Capella

Capella

Info

Restaurant Ieper

Geschiedenis

Het restaurant, Capella, is gelegen aan een gekasseid pleintje. Het ligt op een boogscheut van de Grote Markt, de Ieperse Vestingen en het historisch centrum. Capella is een eigenzinnig restaurant die verrassende gerechten biedt in een sfeervol kader. Zakenman, Ieperling, toerist,… iedereen krijgt er een vriendelijk onthaal en uitstekende keuken.
Capella staat voor kwaliteit: het wordt uitgebaat door een ervaren en bekwaam kok. Hij verrast je met dagverse producten. De gastvrouw ontvangt je graag met veel enthousiasme.

Wij kijken uit naar uw bezoek !

Adres: KIEKENMARKT 7, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057 36 61 32
Stad: Ieper
Route: KIEKENMARKT 7
Postcode: 8900


Recensies
Super lekker en top bediening.
Hier gegeten op vrijdag 2 augustus 2019, samen met vrienden. Het eten was bijzonder lekker, fijne sfeer en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit verhouding prima. Een aanrader, de moeite van het doorlopen meer dan waard. Er is meer dan alleen de Grote Markt.
Paasmenu alles behalve volgens prijs Portie voorgerecht kleinfoisgras Hoofdgerecht vis ‘er zaten veel graten’ in en geen smaak Hoofdgerecht vlees,kleine portie,
Lekker gegeten, betaalbaar en te proeven alles vers.
Zeer lekker om er te eten
Superlekker. Gezellig om te zitten.
Lekker lunch met keuze in de hoofdgerechten Aangenaam kader om te zitten.
Zeer lekker, goede bediening en zeer vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid