facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Candela Tapas & Brasserie

Candela Tapas & Brasserie

Info

Sfeervol & gezellig, met hapjes en drankjes volgens Galicische traditie.

Geschiedenis

"Candela" es la llama de una vela, la cual inspira calor, sosiego y paz. Por lo cual een este pequeño local lleno de historia, melancolia y recuerdos; yo, Nieves, les invito a disfrutarlo acompañado de la tradicion de mi tierra, Galicia!

“Candela” is de vlam van een kaars, die warmte, vrede en rust oproept. Daarom
wil ik, Nieves, u uitnodigen om op deze plek vol geschiedenis, herinneringen en melancholie te genieten. In het gezelschap van een stukje traditie van mijn geboortestreek, Galicië.

Adres: Meerskant 10, 9270 Laarne
Telefoonnummer: +32479271541
Stad: Laarne
Route: Meerskant 10
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Afhaal Laarne, Candela Laarne menu, Restaurant Laarne, Menu candela, Tapasbar Lochristi, Tapas Meetjesland, Restaurant Destelbergen, Tapasschotel bestellen laarne
Recensies
Wij hebben zondag paella besteld voor ons, onze kinderen en kleinkinderen + een cheescake met witte chocolade. Eén woord : TOP. Onze kleinkinderen kregen er maar niet genoeg van en namen zelfs de venusschelpjes mee naar huis achteraf!!!
Heel lekker eten,vriendelijk,goede service,echt een aanrader.
Zeer lekker eten gecombineerd met een zeer gastvriendelijke sfeer. Bovendien is er niets op de prijs aan te merken. Niet al te duur voor grote porties. Eten dat niet op geraakt mag zonder iets van problemen meegenomen worden. Het restaurant is niet super groot dus best reserveren.
Enkel mixed tapas gegeten. Superlekker en voldoende voor 2-3
Zeer lekker Fruit de mer.
paella op een zeer goede manier klaar gemaakt
Super lekker en zeer vriendelijke bediening!
Genoten van een super lekkere paella! Onmogelijk om al dat lekkers op te krijgen, maar geen nood, wat nog over was kregen we netjes ingepakt mee naar huis en het thuisfront was er de volgende dag zeer happy mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid