facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Canadiensport.com

Canadiensport.com

Info

For the best hockey equipment at the best prices visit our webshop!
Go to www.canadiensport.com or call us at +3214580292

Geschiedenis

For the best hockey equipment at the best prices visit our webshop!
Go to www.canadiensport.com or call us at +3214580292

Adres: Vest 6, 2230 Herselt
Telefoonnummer: +3214580292
Stad: Herselt
Route: Vest 6
Postcode: 2230


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stanneman Stanneman 14 km zeer lekker bier
Fixet Fixet 16 km Vriendelijke mensen! Super kwaliteit. Mooie ontwerpen. Top zaak....
Recensies
Vandaag een bezoek gebracht... En gekocht. Vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg gekregen over wat je vraagt, nemen tijd voor de klant. Herstellinkje aan andere helm met de lach uitgevoerd. Top. Hier komen we graag terug.
De nieuwe winkel is super.. Wel 1,5 uur rijden vanaf Tilburg maar zeker de moeite waard. In totaal zon €60,- goedkoper uitgeweest door hier naar toe te rijden. Ook goede begeleiding om de maat te bepalen. Voldoende voorraad voor alle soorten spelers, inclusief keepers..
Zonder enige kennis van wat we precies nodig hadden voor het starten met ijshocky, zijn we hier zeer goed geholpen door een lieve vriendelijke dame die zeer goed op de hoogte is van de sport. Zeer behulpzaam en zeker niet opdringerig om te verkopen. We hebben ons adres gevonden als onze zoon nieuwe spullen nodig heeft.
Prachtig!!! Wij gingen vandaag een volledige uitrusting kopen en wisten niet waar beginnen. Een uiterst vriendelijke dame polste even naar ons budget en vroeg wat we precies zochten. Dikke pluim voor de service en het geduld. We hebben precies wat we zochten en binnen het vooropgesteld budget. The place to be. Zonder twijfel.
Zeer uitgebreid assortiment voor de beginnende en gevorderde ijshockeyer, met een prima service
Leuke winkel voor wie graag schaatst. Alles te vinden wat je nodig hebt en goeide service.
Super ervaring gehad. Zeer vriendelijke mensen en perfecte service. Ook de beste prijzen. Ik koop nergens anders meer.
zeer mooie en verzorgde winkel waar service gegarandeerd word door vakkundig advies en qualiteit. of je nu recreatief wil schaatsen ijshockey schaatsen of competitie wilt doen is dit DE winkel waar je moet zijn. de uitbaters zijn goed op de hoogte van hun hockey materiaal en zullen u altijd het beste garanderen wat het beste voor u past. deze winkel is goed bereikbaar en heeft producten in alle prijsclasses.
Super vriendelijke service, ze weten van wat ze spreken. Zeker een aanrader.
Erg ruime en moderne ijshockey winkel. Goede prijzen en behulpzaam personeel. Schaatsen worden altijd zeer goed geslepen. Jammer genoeg nog steeds geen Bancontact... Enkel cash betaling mogelijk. Om deze reden laat ik één ster weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid