facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campus Fashion Haacht

Campus Fashion Haacht

Info

Dames kledingzaak in het centrum van Haacht!

Geschiedenis

Op zoek naar een trendy fashion conceptstore in Vlaams-Brabant? Dan moet u bij Campus zijn!

Onze winkel in het centrum van Haacht is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in dameskleding, schoenen, juwelen en accessoires van nationale en internationale topmerken in mode.

Campus Fashion Haacht is gelegen aan de Wechtersesteenweg 10 te Haacht. Dankzij onze ligging aan de N21 zijn we zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. U kan uw auto gratis parkeren bij ons in de tuin. Keerbergen, Tremelo en Rotselaar liggen in de buurt. Volgt u de N21 verder dan kan u ons vanuit Kampenhout, Machelen, Zaventem, Brussel, Betekom en Aarschot goed bereiken. Via de N10-N21 zijn we ook goed vanuit Heist-Op-Den-Berg, Begijnendijk, Putte, Mechelen, Bonheiden, Scherpenheuvel-Zichem en Diest aan te rijden. Via de N26 vindt u onze winkel gemakkelijk vanuit Boortmeerbeerk, Muizen, Mechelen, Herent en Leuven.

Kom eens bij ons langs en laat u verrassen door ons uitgebreide totaalaanbod in mode!



"Trendy dames kledingzaak met mooie accessoires, gelegen in Haacht centrum."
Adres: Werchtersesteenweg 10, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016 60 85 38
Stad: Haacht
Route: Werchtersesteenweg 10
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Artson Haacht, Trovato Haacht, In de Met Haacht, Campus Turnhout, Campus haacht Instagram, Artson Haacht Openingsuren, Exes Haacht, Trovato Haacht collectie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bizou Bizou 30 meter Mooie collecties, voor ieders budget. Verpakking om U tegen te zeggen . Vriendelijk o...
Trovato Trovato 52 meter Wat moet een vrouw meer hebben . Outlet aan zo een mini prijsjes . Mijne aankoopjes z...
Yet Mode Yet Mode 144 meter Gemakkelijk bereikbaar. Ruime en gevarieerde keuze. Stijlvol advies.
Recensies
Fijn onthaal en super na dienst als er een probleem is met je wat gekocht hebt. Ze zijn er al zo lang dus niet voor niets.Beste boetiek in Haacht.
Ruime keuze voor jong en oud, klassiek of modern met een gepersonaliseerde begeleiding bij het uitkiezen die snel je voorkeuren aanvoelen. En ondertussen leuke attenties zoals "een kopje koffie?". Deze verkoopsters kennen duidelijk hun vak.
Mooie collectie en vriendelijke en behulpzame medewerksters.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid