facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campione Sutera SPRL

Campione Sutera SPRL

Info

Campione Sutera est une entreprise de vente de vélos pour toute la famille, vélos électrique,mais aussi l'entretien, la réparation, la vente d'accesoire.

Adres: 213 b Voie de l'air pur, 4052 Beaufays, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 043687785
Stad: Beaufays
Route: 213 b Voie de l'air pur
Postcode: 4052


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Vélo Campione, Pneu Beaufays, Energy Bike
Recensies
Onderhoud en vervanging van verschillende onderdelen in recordtijd gedaan, met zo'n mooi werk zou ik er geen moeite mee hebben om alle kwetsbare elektrische onderdelen op hun plaats te laten
Geweldige service en geweldige gastvrijheid! Ik denk dat ik mijn MTB-ankerpunt heb gevonden
Zeer onaangenaam personeel, ik breng mijn fiets voor een ontluchting en een schijfrem die raakt, het personeel wil of heeft niet de vaardigheden mijn voorrem ontluchten omdat de monteur er niets van af weet fiets hij vertelt me ​​dat het geluid komt van de vering zodra ik de fiets kom ophalen omdat hij er niets aan kon doen. Hij vertelt me ​​dat de schijf de pads niet raakt als we heel goed horen dat hij de pads raakt. Monsieur vertelt me ​​dat hij geen tijd heeft om met me te praten dat hij andere fietsen heeft en dat het hem begint te irriteren. Kortom, de heer weet hoe hij banden moet oppompen en een fiets moet schoonmaken. Nooit meer met zulke incompetenten.
Blij met de aankoop ... Toen ... Geen service na verkoop. En altijd een gekke tijd om informatie te krijgen of zelfs iets te laten repareren. Ik had de laatste fiets in de serie waarvoor ik een lening had afgesloten en die wordt gerepareerd omdat de tandwielen na 700 KM versleten zijn. Verspilling en walging. Maar ik laat me niet gaan. De echo's waren dus waar.
Indien nieuwe klant voor : vermijden.
Zeer goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid