facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campingpark De Lage Kempen

Adres: Kiefhoekstraat 19, 3941 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: (0032) (011) 40 22 43
Stad: Hechtel
Route: Kiefhoekstraat 19
Postcode: 3941



op zoek naar gerelateerd: De Lage Kempen plattegrond, De Lage Kempen Zoover, Lage Kempen Eksel Openingsuren, Camperplaats De Lage Kempen, Camping Pijnven, Camping Bosland, De Lage Kempen bungalows, Camping De Lage Kempen
Recensies
Toen we hier langskwamen was alles hier erg aftands op het sanitair en restaurant na dan. Dat hoeft niet te verbazen want de camping zou volgend jaar dicht gaan en vervangen worden door een bungalow park. Toch viel mij de camping erg mee. Er hangt een rustige sfeer en de eigenaars zijn op hun eigen manier best vriendelijk. Het sanitair gebouw was bovendien nog tip top. Zo kon ik bijvoorbeeld de timer in de douches appreciëren. Zo kun je gemakkelijk volgen hoeveel tijd je nog hebt, en kom je niet zonder warm water te zitten met je hoofd nog onder de shampoo.
Rustige middelgrote camping tegen militair domein, proper sanitair. Acsi prijs was 14 Euro, maar word kunstmatig opgedreven door milieutaks, toeristentaks en tot slot 5 Euro dossierkosten alhoewel wij niet gereserveerd hadden en er nog ruimschoots lege plaatsen waren. Wij vragen ons af waarom nog 5 Euro dossierkosten ? 20 Euro borg voor kaart van slagboom en douche. De werkelijke prijs komt daardoor niet meer op 14 Euro, maar op 20 Euro per dag. Verdoken kosten die niet vermeld staan in de Acsi-gids, dus ook Acsi is hiervoor gedeeltelijk verantwoordelijk.
Wij sluiten ons aan bij velen. Onze ervaring is niet zo positief. Wij zaten in een 'chalet'. Vuil, muf, stonk, vochtig, alles voelde vet aan. Meisje aan de receptie kon ons geen informatie geven of we elektrische fietsen konden huren voor 2 uren ipv een ganse dag.Terwijl ze onderuitgezakt bleef hangen zei ze dat we op de website moesten kjjken. Daar vonden we het ook niet. Los daarvan wel een leuke tijd gehad in de omstreken. Uiteindelijk moet je er het beste van maken. Maar we komen hier niet meer terug.
Plekjes voor de camper waren wel groot, toiletgebouw was redelijk maar de huisjes die er staan staan op instorten. Je kon er wel mooi fietsen.
Camping wordt verkocht en dat merk je aan de staat van het onderhoud. Chalets laten erg te wensen over. Die van ons was erg gedateerd en stond scheef. Deuren sloten niet goed of hingen scheef. Douchewand en deuren van de douchecabine was kapot waardoor douchen een uitdaging vormde. Gasstel was te vies om op te koken. Zo kan ik nog wel even doorgaan.
Rustige kleine camping met leuk zwembad voor de Kids,zeer proper sanitair blok met een stoma toilet wat ik als ex-stoma patiënt voor het eerst zie en erg kan waarderen. Vriendelijk onthaal ,cafetaria super vriendelijk en heerlijke maaltijden de "lage kempen " maaltijden zijn gigantische porties voor heel schappelijke prijzen. SUPER
Niet voor herhaling vatbaar. Stonden onder grote hoogspanning en je hoorde het geknetter. Andere plaats gevraagd maar er was geen andere plaats vrij. Raar want er waren veel vrije plaatsen gedurende het volledig weekend. Broodjes service enkel open tussen 9 en 10. Zwembad mocht iets langer open. Sanitair wel proper.
Wij kwamen hier aan en ingecheckt. We reden naar ons huisje en de tranen sprongen ons in de ogen. Het huisje aan de buitenkant zag er niet uit en een maal binnen de deuren vol met gaten en tafelpoot er onderweg. Het was zo verzakt dat je in de woonkamer gewoon schuin naar beneden liep. Wij terug naar de receptie en gezegd dat we wilden annuleren en ons geld terug wilden. De opzichter zei ik ga geen discussie aan u krijgt uw geld terug. En een dag later idd geld terug gestort. Het was een domper op het begin van de vakantie maar het we zitten nu in Limburg op europarcs in een tophuisje!!!
Heerlijke camping niet groot maar prima in orde Zwembad had wel langer open gemogen zeker met de warmte afgelopen dagen 3 dagen 30+ En informatie boekje moet wel aangepast worden der is een grote carrifour supermarkt dicht bij Want het winkeltje op de camping is puur zeer goede broodjes afhalen meer niet Mooie plek in de bossen je kan heerlijk wandelen vanuit het de camping of de fiets pakken elke knooppunt staan borden en je bent zomaar in Lommel of een ander dorpje Bokrijk is voor kinderen ook een leuke dag uit gelijk even der om heen lopen voor "fietsen door het water"
Geen mega grote camping pluspunt, sanitair proper 6 min douchetijd, als je de eerste bent doe dag verlies je 3 min eer het water warm is.... uitslapen is dus aangewezen ; . Vriendelijk onthaal, verkeerde boeking mijn schuld werd meteen aangepast. Tip: anti insecten spray noodzakelijk eigen aan de streek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid