facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Zilvermeer

Camping Zilvermeer
Adres: Postelsesteenweg 71, 2400 Mol, België
Telefoonnummer: 014 82 95 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Mol
Route: Postelsesteenweg
Huisnummer: 71
Postcode: 2400


Recensies
We hebben 5 maanden geleden al deze camping geboekt voor graspop.nOnze keus voor deze camping was dat er tijdens het festival in Dessel een pendelbus zou rijden om het uur vanuit de camping.nDat deze bus nog € 17,00 kosten pp per dag was opzicht al een domper.nEchter de grooste domper was dat ze veel meer bus kaartjes verkocht bleeken te hebben dan dat er zit plaatsen waaren. Was alsof ze het voor de eerste keer deden.Wel 2 dagen voor 3 pers betaald maar uiteidelijk maar een dag gebruik gemaakt. Camping kon niet meer zeggen dan wat vervelend voor jullie.nUiteidelijk maar op goed geluk met eigen auto gereden naar festival.Probleem bij terug komst was dat er weer geen pakeerplaats was buiten de camping omdat de poort dicht was.nHierbij ook nog auto door een of andere zatlap bekrast.nWe hebben uiteindelijk een leuk festival gehad maar de organisatie van de camping laat te wensen over.
Goede camping waar we altijd graag terugkeren en niet duur. Alleen jammer dat sanitair noord gesloten is vanaf 1 oktober terwijl er in het mooie nazomerweekend van 7 en 8 oktober toch heel wat caravans en campers in de zone noord stonden toen wij er waren. Amper 2 toiletten zijn er dan bij de noord beschikbaar. Zijnde 2 koude aluminium potten zonder wc bril. Voor al het volk, veel te weinig en een serieuze tegenvaller. Om te douchen is het dan ook een heel eind lopen tot sanitair centraal.nnTIP: Als je online reserveert of er komt kamperen in de zone noord, check eerst op de website als het sanitair gebouw noord open is. Zoniet, bvb. in het laagseizoen, neem dan een plekje die dichter gelegen is bij sanitair centraal.
Een camping in volle natuur. Het onthaal is vlot en zeer vriendelijk. Alles wordt zeer goed uitgelegd, je krijgt de nodige documenten en een plattegrond van het volledige domein. Van het ogenblik dat je de camping oprijdt, waan je jezelf in het midden van een boswat eigenlijk ook zo is. Zéér ruime staanplaatsen op zand/grond bodem. Wat het met een caravan zonder mover een uitdaging maakt om deze juist te kunnen plaatsen. Een grondzeil is hierdoor ook aan te raden voor tent/voortent. Er zijn verschillende sanitaire blokken. Het centrale blok en satelliet posten. Het centrale sanitaire blok is gigantisch groot met alle nodige voorzieningen, wc's, douches, wasmachine, droogkast,..... De kleinere sanitaire blokken zijn net voldoelde groot om aan de drukke momenten te voldoen. Deze zijn ook voorzien van toiletten, douches, wasbakken, wasmachine en droogkast. Er is overal wc papier voorzien, maar zoals altijd, ben je best dat je je eigen rolletje meeneemt. De camping is voorzien van een winkel, bibliotheek, infopunt, containerparkje,...... De winkel sluit redelijk vroeg in de middag. 17h00. Als je de dag van aankomst nog iets wilt kopen, ga je best op tijd naar daar. In de winkel vind je alles wat je maar kan denken van voeding tot kleine hulpmiddelen tijdens het camperen. Het Zilverbos is een nette 'bistro' met lekker eten en vriendelijke bediening. De afhaal snackbar heb ik niets gekocht, maar is wel aanwezig. Op de camping zelf zijn toffe speeltuinen voorzien. Aan de inkom voor dagtoeristen, is er een grote speeltuin voorzien voor de allerkleinsten. Er is ook voor alle leeftijden iets voorzien, go-carts, waterfietsen, roeien, hoogteparcour, zipline, minigolf..... Kijk ter plaatse na waar je voor moet reserveren. En natuurlijk het strand met zwemvijver met glijbanen. Proper strand, leuke glijbanen, strandwinkeltje, snackbar, cocktailbar,..... Wederom, alles ook aanwezig voor de dagtoeristen. De EHBO post, waar we gebruik van moeten maken hebben, is professioneel met de juiste kennis van zaken. Kort samengevat, wij komen volgend jaar terug
Zeer grote camping met vaste stacaravans en veel jaarplaatsen. De toeristische plaatsen zijn mooi gelegen maar hebben een zeer ongelijke ondergrond. Er zijn voldoende sanitair gebouwen en deze zijn proper en functioneel. De wifi op de camping werkt uitstekend. Het recreatiedomein is mooi en je zal je er niet vervelen. Voor ons persoonlijk liever een kleinere camping met minder vaste bewoners maar dat is eigen smaak en is geen minpunt van deze camping. We hebben er een fijn weekend gehad voor een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.
Telkens spannend of je kon douchen of naar toilet gaan. Lompe indeling aan het zomersanitair. Het vaste sanitair had maar 3 toiletten, why?!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid