facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Vlasaard

Camping Vlasaard

Info

"Uw vakantie plezier waar u thuis naar terug verlangt"

Geschiedenis

Camping Vlasaard: Ons terrein is gelegen in het noorden van het Waasland. Tussen de kunststeden Gent & Antwerpen (+/- 25 km) vlakbij Sint-Niklaas & Hulst.

Deze groene streek heeft verschillende natuurgebieden met diverse wandel- & fietsroutes (o.a. knoopfietspuntroutes).

Verder heeft ons verzorgd terrein tal van faciliteiten zoals :

- kantines
- Binnen- & buiten petanquebanen
- Openluchtzwembad met bar
- Sportterreinen
- Visvijver
- Speeltuin
- Wassalon
- Animatie (extra van 13/7 tot 18/8, met 4 activiteiten per dag 6/7 dagen in de week)
- Supermarkt (voor het terrein “Cado Alvo Supermarkt”)
- Fitness (voor het terrein : “Easy Fit”)
- Binnenspeeltuin (voor het terrein “Tropical”)

Het terrein heeft lange & korte verblijfplaatsen voor kampeerwagens, tourcaravans, stacaravans & chalets. Ook mogelijkheid tot huren



"Camping vlasaard bestaat uit terreinen met lange & korte verblijfplaatsen voor kampeerwagens, tourcaravans, stacaravans & chalets."
Adres: Heirweg 143, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 037798164
Stad: Stekene
Route: Heirweg 143
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Stacaravan te koop Stekene, Camping Voorhout, Camping Vlasaard Plattegrond, Camping Kemzeke, Camping Lokeren, Caravan huren Stekene, Campings Berlare, Camperplaats Stekene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eurocamping Baudeloo Eurocamping Baudeloo 479 meter Is wat opkuis nodig, dit door corona !! Wordt momenteel volop aan gewerkt
Recensies
Na een wandeling over de camping de knoop doorgehakt en een seizoenplaats voor 2024 gereserveerd. Zeer grote plekken alle voorzieningen. De eigenaresse heeft ons alles goed uitgelegd . We zijn er zeer content mee. We hebben er zin in. Dank u voor de fijne ontvangst en hulp.
super leuke camping, wordt veel georganiseerd, voor iedereen wat, en zeer vriendelijke eigenaresse
We zitten nu 2 dagen op deze camping. Erg groot, veel vaste plaatsen maar iedereen is erg aardig, net als het ontvangst. We vroegen om een plekje bij de speeltuin, we zitten recht er tegen over dus dat is top! Wel wat aan de dure kant, voor 3 nachten betalen wij €120 euro. 2 personen, 2 kinderen, 1 van 1 en 1 van 3 en een hond Het sanitair is netjes, wel een beetje jammer dat je je eigen toilet papier mee moet nemen. Verwacht van de prijs wel dat er toiletpapier aanwezig is. Het sanitair gebouw is te betreden door middel van een tag, dat werkt prima! Speeltuin: Meerdere speeltuintjes, en 2 zwembaden overigens het kleinste bad zag er niet zo schoon uit, een bruin gebied op de bodem Maar daar geen gebruik van gemaakt.
Zeer goede camping met ruime camperplaatsen. Sanitair is goed. Het duurde een tijdje tot we gevonden hadden waar de vuilnis moest gedeponeerd worden. In een garage achter de receptie. Goede ervaring.
Leuke camping enkel voor de visvijver moet je er niet zijn. Zit bijna geen vis op enkel super kleine visjes had anders verwacht vermits je moet betalen om te vissen. Zit wel enkele karpers en brasem op maar veel vissen blijkbaar gestorven. Camping zelf niets op aan te merken....sanitair misschien wat ouder maar proper en werkend dus ok.
Hele leuke camping met in de zomer maanden veel animatie.ook stacaravan te koop.
Vriendelijke ontvangst, vond het niet zo'n probleem dat ik een half uurtje na sluitingtijd nog kwam om in te checken, ik heb hier wel express voor gebeld belangrijk! Toiletten: Er zijn in iedere sanitaire blok elk 3 wc's en 2 douches beschikbaar voor de mannen en de vrouwen, je kan binnen met een driehoekig blokje dat dient als "badge" dit kan je ook gebruiken om water te nemen bij het wassen van de handen, het douchen etc. Er voor de mannen en de vrouwen ook elk een ruimte met een stuk of 14 wastafels Picknickgebied: Er zijn picknicktafels op het domein.
Een hele fijne camping om even te vertoeven. Zwembad is koud... ijskoud! niet verwarmd. Dit is wel jammer. We betaalden voor 2 volwassenen en 1 kind €29, dan verwacht je wel dat je een aangename duik in het water kan nemen. We hadden graag een late check out gehad. We bezochten namelijk vrienden. Helaas was dit niet mogelijk. Deze maal betaalden we €29 euro bij, maar een volgende keer parkeren we onze mobilhome buiten de camping en gaan we gewoon, gratis, als gast onze vrienden bezoeken. Wel jammer, want zo ontloop je als campingeigenaar nog wat centjes. Aangename bar bij het zwembad.
Aardige eigenaren. Mooie camping tuinen mooi onderhouden. Speeltuin: Zag er goed uit Toiletten: Zag dat ze er waren Geschiktheid voor honden: Zag veel campinggasten met honden
mwah, niet echt geweldig en zeker veel te duur voor wat je krijgt met je camper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid