facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Veronique

"Le bureau est fermé de 12H30 à 14H00"
Adres: Vaartstraat 8, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016 60 36 37
Stad: Kampenhout
Route: Vaartstraat 8
Postcode: 1910


Recensies
Deze camping hadden wij uitgekozen omdat het dicht bij Leuven ligt. De uitbaatster en de vaste gasten op de camping zijn vriendelijk. Dat is helaas ook het enige positieve. Als je douchemunten wilt dan betaal je 2 euro per stuk. Voor 1 euro moet je een vuilniszak kopen om je afval kwijt te kunnen. De sanitaire ruimte is gedateerd maar redelijk. Overal waar je op het terrein kijkt is het rommelig, stacaravans die weggehaald zijn maar bijvoorbeeld het meubilair is blijven liggen. Wij werden midden in de nacht wakker van een rioolstank en deze was zo erg dat we er bijna niet meer van in slaap konden komen. Waarschijnlijk omdat de camping naast een afvalverwerker ligt. Om 4 uur snachts rijden er nog auto's over het terrein. Wij hebben nog nooit zo slecht op een camping geslapen. Deze camping is niet gericht op trekkende vakantiegangers. Toen ik in de ochtend de slagboomsleutel wou inleveren waar ik 10 euro borg voor heb betaald, was er niemand aanwezig en op de aangeplakte telefoonnummers werd niet opgenomen. Ik heb dit maar als verlies genomen en de sleutels in de brievenbus gedaan. Ik heb 4x gebeld en ben ook niet terug gebeld. Kortom, erg jammer. Dit had een leuke laatste vakantiedag moeten zijn op de terugweg vanuit Frankrijk maar ik kan er niet veel positiefs over kwijt.
De duurste camping in 3 weken vakantie en de minste faciliteiten! Sanitair is te doen maar zozo. 27 euro voor camper 2 pers. en 2 honden. Dan komt er nog een kleine vuilniszak bij voor 1 euro verplicht af te nemen en douchemuntjes voor 2,50 per stuk. De stroom wordt in bijzijn aangesloten en dan gaat er een ketting om de kast zodat je bij vertrek iemand erbij moet halen om het slot weer los te maken. Allemaal nog nooit meegemaakt! Daarnaast veel chalets met vaste bewoners. Sabine zelf is wel aardig. Plek zelf was goed verder, het sanitair muf en oud.
Oplichterij op een verkapt woonwagenkamp. De eigenaar zuigt de absurde prijzen uit de duim; voor 3 personen met 3 tentjes op fietsvakantie hebben we 60! euro moeten betalen. Sanitair is ook niet om over naar huis te schrijven.
Terwijl je op voorhand de prijs inclusief stroom vraagt, is hier bij aankomst duidelijk dat je 7euro bijbetaald voor 10kw. Douchen kost 2,5 euro per keer. Een vuilzak kost 2 euro. Kortom een heel dure camping. Het enige pluspunt: kort bij Werchter
Verkapt woonwagenkamp. Heeft veel weg van Camping Oranje. 60 euro voor 3 1 persoonstenten, 2,50 voor paar minuten douchen en het verplicht moeten kopen van een vuilniszak voor een euro is oplichting.
Wat een enorm chagrijnige dame op deze camping zeg! Het lijkt wel of deze dame liever geen gasten ontvangt! Vreselijk!
Rommelige camping maakt een zeer onverzorgde indruk, overal ligt troep en rotzooi. Onvriendelijk personeel. Basisprijs van 15 euro is OK maar 5 euro extra per dag voor elektro is absurd. Douchen kost 2 euro extra per beurt, verplichting om voor 2 euro een vuilniszak te moeten kopen wekt wrevel.
Blijf hooguit een nachtje en smeer hem zo snel mogelijk. Als kampeerder wordt je het liefst geacht NIET te komen. Dde beheerdster Sabine is nogal chagrijnig en alles is haar teveel. Zelfs het schoonmaken van de sanitair beperkt ze tot 1 x per week en dan nog zijn de haren niet uit de wasbakken en de doucheputjes. Laat je niet intimideren om een dure afvalzak van 1,70 aan te schaffen. zeg gewoon dat je je eigen vuil meeneemt. toch wat positiefs? Ja de bewoners van dit kamp en de rust, ondanks de aanvliegroute van Zaventem. Leuven en Mechelen op 15 km en Brussel op 22 km , dus goed aan te fietsen. Heel positief: nieuwe beheerder vanaf november. Het kan dan alleen maar beter worden. Dus wel benieuwd naar volgend jaar. De locatie is prima. O ja let op: contant betalen en vooraf!!
Vies sanitair. Wordt maar 1x per week schoongemaakt. Hoge extra kosten, zoals douche 1,50 euro, electra 4,- euro en verplichte vuilniszak 1,50 euro waardoor de totaalprijs per nacht flink oploopt. Beslist geen aanrader.
Genoten van heerlijk weekendje. Vriendelijk onthaald, rustige campingplaats en mooie streek voor wandelingen tussen het groen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid