facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Spineuse

Camping Spineuse

Info

Camping Spineuse is een prachtige, familiale parkcamping. Kamperen in de natuur! Heel fijn om langere tijd te verblijven en ideaal als doortrek camping!

Geschiedenis

Houdt u van kamperen in de vrije natuur en wilt u daarbij van alle luxe voorzien zijn? Kom dan naar Camping Spineuse!

Camping Spineuse is een prachtige park camping.
U bent van harte welkom voor zowel één overnachting als een langer verblijf.
Wij zijn gesloten van 1 november 2017 - 10 februari 2018.
Het restaurant is geopend van 1 april tot 1 november.
Wandelen, spelen, vissen, zwemmen, mountainbiken, gratis Wi-Fi en nog veel meer bieden wij u aan.




"Natuur en rust vind je op deze charmante, luxe glamping, gelegen aan de bovenloop van het riviertje de Vierre en midden in het bos van de Ardennen. Voel de warmte van het zonnetje op je gezicht terwijl je een boek leest op de veranda van jouw glampingtent. Op de achtergrond hoor je het kabbelen van het beekje terwijl de kinderen zich uitleven op de trampoline op het park. ’s Avonds samen genieten bij de bistro of met het hele gezin op de veranda lekker eten aan de picknicktafel. Voor het slapen gaan lezen de kinderen nog een boekje vanuit het speelnet in de nok van de glampingtent, en daarna duikt iedereen zijn comfortabele bed in."
Adres: Malome 7, 6840 Neufchâteau (provincie Luxemburg)
Telefoonnummer: 003261277320
Stad: Neufchâteau
Route: Malome 7
Postcode: 6840



op zoek naar gerelateerd: camping spineuse plattegrond, neufchateau belgie, camping spineuse ardennen, campings luxemburg belgie, camping neufchateau frankrijk, camping ardennen, vodatent camping spineuse, campings in belgie
Recensies
Positief: Mooie tenten met: - prima en prettige zitmogelijkheden voor het gezin. - een tent met elektrische pelletkachel. - nette badkamer. - mooie natuur en hier en daar bomen tussen de tenten. - pizza's en broodjes kunnen bij de receptie worden besteld. - receptie is de hele dag bereikbaar. - tussen 22:00 en 08:00 is het stil. Negatief: - sommige matrassen zijn keihard, hierdoor week slecht geslapen. - sommige safaritenten staan dicht op elkaar of kijken bij elkaar vanaf de veranda de tent in. - er is geen algemene parkeerplaats, dus auto's rijden gedurende de dag over het park en staan in het zicht geparkeerd bij de tenten. - de speeltuin is vrij klein en niet geheel veilig i.v.m. aangrenzende visvijver en rivier. - het meer van Neufchateau waar in gezwommen kan worden is niet te voet bereikbaar. - op de camping zijn nog geen frites of iets dergelijks verkrijgbaar. In de omgeving zijn alle friettenten gesloten tussen 14:00 en 18:00.
We hebben 2 weken in een Glamping Safari gezeten en dat was geweldig! Ontzettend schoon, mooi en compleet. Ook staan de tenten mooi gesitueerd zodat je altijd vrij op je veranda zit. Het park is netjes onderhouden. Wat ons wel opviel is het ander soort slag gasten dan op een camping. Wij hadden veel opgeschoten jongelui die de regels mbt. geluidsoverlast niet zo nauw nemen. De rust werd niet echt gerespecteerd na 2200 uur. En het park ligt aan een drukke doorgaande weg. Anna de eigenaresse denk ik is ontzettend lief en behulpzaam. Activiteiten in de buurt: Prachtige omgeving zeker als je van fietsen mountainbiken en wandelen houd.
Wat een fantastische glampingtent. Alles erop en eraan en superschoon. Supersanitair! Wij stonden op een prachtige, rustige plek achterin de camping. Rustige camping, na 22:00 uur ook echt stil. De eigenaresse Anna was erg vriendelijk en zeer behulpzaam en de service was echt heel goed. Gasfles tijdens koken leeg, binnen 5 minuten was er een nieuwe gasfles geregeld. De omgeving heel mooi en een hoop te doen! Deze camping is zeker een aanrader!
Heerlijk weekje hier verbleven. We zaten er begin mei en hadden de pech dat het 's nachts ontzettend koud was. Overdag prima van temperatuur en anders gebruik gemaakt van de pelletkachel. Heerlijk! Eén zak staat al klaar in de tent, vervolg zakken kan je beter in één van de winkels buiten de camping kopen, scheelt de helft van de prijs. Op de camping is er niks te doen, maar in de omgeving was er genoeg te ondernemen. Tent is prima ingericht en is voorzien van alle gemak. Het enige waar we allemaal last van hadden waren de matrassen. Wat lagen die ontzettend slecht. Frans-/ Engelstalige receptie was vriendelijk. Broodbestelservice was ideaal. We hebben eigenlijk steeds zelf gekookt op één frietavond na. Deze in het restaurant gehaald. Snacks waren prima, maar de friet was rauw en slecht te eten.
Heerlijk verblijf gehad! Gastvrij en vriendelijk. In de nabije omgeving genoeg te doen. De safaritenten waren ruim en schoon.Kamers: 4/5
We hebben als gezin van 4 een fijn verblijf gehad in dit nieuwe glamping park. De tenten zijn mooi opgezet en het interieur is behoorlijk comfortabel en is van alle gemakken voorzien. De aanwezige palletkachel is prima om de tent te verwarmen maar maakt wel wat lawaai. Wel mag benoemd worden dat er in onze tent 17 nog een paar puntjes op de i gezet mogen worden maar dat zijn kleine dingen zoals een kapstok die miste en is de tent enkel af te sluiten met een rits dus ietwat inbraak gevoelig. Ook paste het beddengoed niet met de aanwezige dekens. Het Nederlands personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er is leuke firepit aanwezig waar het hout klaar ligt. Aan het uiteinde van het park is een klein speeltuintje aanwezig maar daarnaast is er op het park zelf weinig vermaak voor de kleintjes maar voor uitstapjes, welke er voldoende zijn in de prachtig omgeving, is dit een prima plek. Het stadje bereik je met de auto binnen 5 minuten en heeft veel supermarkten en heerlijke bakkers voor verse broodjes. Klein minpuntje is dat het park gelegen is aan een vrij drukke doorgaande route voor oa werkverkeer dus doordeweeks vanaf 5uur razen de luidruchtige vrachtwagens langs het park.
Je kunt goed zien/merken dat dit park net open is. We wisten uiteraard dat dit net open was... maar er is best nog wat werk te verrichten om het netjes en verzorgd te maken. Nu nog veel rotzooi rondom het zogenaamde sportveld. En behoorlijk drassig na wat buien. Foto's accomodaties op de Landal site zijn geen van allen van dit park. Overigens zijn de tenten wel allemaal supernetjes zijn hagelnieuw en staan redelijk uit elkaar. Dus dat is wel fijn. Wij zaten in nr 50 soort circustent ... super groot, en normaliter mooi panorama view...maar dan wel met warm weer... want anders is de gehele voorkant open. Nu veel dicht moeten hebben vanwege kou... en dan is het een vrij donkere tent. Is zonde... als je daar nu ook gewoon doorzichtige flappen in hadden gezet, kun je ook met minder weer van het uitzicht genieten. Op de camping zelf is niets te doen. Wel loop je zo vanuit de camping naar het meer en het centrum van Neufchateau. Is ook een mooie wandeling. Voor de rest is in de omgeving genoeg te doen om je hier te vermaken.
Vriendelijk ontvangen en leuk familiale campingKamers: 5/5
Mooi gelegen, erg rustig midden in de natuur. Hele mooie tenten. Kamers: De tenten zijn compleet ingericht alles wat je nodig hebt zit er in.
Aardige camping in een mooie omgeving. Aan de voorzijde van de camping bevinden zich een aantal plekken speciaal voor doortrekkers, waar de caravan aan de auto gekoppeld kan blijven. Het sanitair was doorgaans schoon. De douches, met drukknoppen, vonden we aan de koele kant het weer was overigens ook vrij fris voor de tijd van het jaar. Je kunt direct vanaf de camping mooi wandelen ideaal met een hond en de nabije omgeving biedt nog veel meer wandelmogelijkheden. Daarnaast natuurlijk veel mogelijkheden voor het bezoeken van historische sites, gerelateerd aan de Battle of the bulge. Wij bleven maar een paar dagen op deze camping zomer 2021, om daarna door te trekken naar de invasiestranden in Normandië, dus de WO2-geschiedenis van het gebied sloot daar goed op aan. Veel Nederlanders op de camping, waarvan een deel vaste bezoeker van de camping is en elkaar goed lijkt te kennen. Het is daardoor wat langer roemoerig op de camping zeg tot een uurtje of 01.00 uur, echter geen geschreeuw of muziek dus niet echt hinderlijk. Veel kinderen op de camping die het prima naar hun zin leken te hebben. Wij zoeken iets meer de rust, maar ik kan me voorstellen dat gezinnen met jonge kinderen hier prima twee weken kunnen verblijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid