facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Petite Suisse

Info

Vier sterren terrassencamping, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen! Een panoramacamping die je verzekerd van een vakantie vol beleving!

Geschiedenis

Wilt u zich met z'n tweeën of het hele gezin in een compleet andere wereld wanen, maar toch dicht bij huis blijven? Genieten van een vakantie waarbij u Nederlands kunt blijven spreken en een betaalbare prijs betaalt? Dan is Panoramacamping Petite Suisse de ideale vakantie bestemming.

De Belgische Ardennen is een uniek gebied met prachtige natuur, U kunt hier uren wandelen en geen mens tegenkomen. Daarentegen zijn de reeën, herten, zwijnen, vossen en dassen veel gespotte dieren tijdens een wandeling in de bossen. Tevens leent de omgeving zich uitstekend voor de vele recreatie- en buitensportmogelijkheden. Ook niet te missen zijn de sfeervolle dorpjes. Verder kunt u kunt in de vele restaurants genieten van de wildgerechten, een echt Belgisch biertje of een kopje koffie met een Belgische bonbon.

In de zomer is Petite Suisse een echte familiecamping voor families met kinderen tot en met 15 jaar. In het laagseizoen verblijven er vooral de gezinnen zonder kinderen, vijftig plussers en groepen.

Adres: Al Bounire 27, 6960 Dochamps, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 0032 (0) 84444030
Stad: Dochamps
Route: Al Bounire 27
Postcode: 6960



op zoek naar gerelateerd: camping petite suisse zoover, petite suisse fins chalet, camping petite suisse luxembourg, le petit suisse, camping petite suisse anwb, petite suisse te koop, camping petite suisse campinglife, petit suisse kaas
Recensies
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
<span class="f5axBf"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid