facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Officiel Nr Arlon

Adres: Route de Bastogne 373 6700 Arlon Belgie, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 003263226582
Stad: Arlon
Route: Route de Bastogne 373 6700 Arlon Belgie
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: Camping Arlon te koop, Camping Arlon Marja, Camping Arlon ACSI, Camping Officiel Arlon reviews, Camperplaats Arlon, Camping Officiel Echternach, Camping Sud Attert gesloten, Camping Officiel reviews
Recensies
Bij aankomst een zeer nors ontvangst, meneer was niet duidelijk in communicatie, pinnen kan je er niet, camping is netjes, toiletten zijn ook netjes alleen te weinig voor het aantal mensen wat er op de camping staat, voor de douche sta je in de rij. Wij vonden de camping ook duur in verhouding met de municipal campings. Het stroom viel ook elke keer bij ons uit, terwijl wij niets bijzonders aan hadden, je staat er ook zeer op elkaar en in de volle zon, als je niet optijd bent. Wij waren er om 13.30 dus nog net een schaduw en gewone plaats.
Geweldige mooie praktische camping voor je door of terugreis van je vakantie bestemming. Jammer dat de bar, t restaurant en zwembad op t moment gesloten zijn. Camping biedt n super alternatief aan met n Mogelijkheid om bij een plaatselijke Italiaan te bestellen die het eten op je campingplaats bezorgd! Last but not least; het GEWELDIGE sanitair op de camping; sfeervol, schoon, zelfs mandjes op de toiletten met extra toiletpapier! Een verademing om zo fijn te douchen na 3 weken Franse campings! Tot volgend jaar!
Een vriendelijke man bracht ons bij aankomst naar onze staanplaats. We konden kiezen tussen gras of grind. Proper sanitair en goed onderhouden twee sterren camping. Geen winkels en licht hellend terrein.
Mooie, parkachtige, open, doortrekkers camping met bijzonder en zeer schoon sanitair. Er staan een droger, wasmachine tegen betaling , koelkast en magnetron ter beschikking van de gasten. Het sanitair beschikt over douches die gewoon aanblijven, zonder te hoeven drukken en je kijkt je ogen uit. Er staan beelden, hangen posters, er hangt een tv en op de achtergrond, hoor je Franse chansons. Een zeer vriendelijke ontvangst, kortom een zeer aangename camping.
Wat een fijne overnachtingsplek. Omdat de plaatsen soms hellend zijn heeft de eigenaar overal houten keggen neergelegd om te gebruiken indien nodig. Goede service!
Afspraak gemaakt via online heen weg en terug reis Heen weg mail gestuurd wilde een bepaalde plek Geen bevestiging gehad we waren op bestemming was onze naam wel bekend maar geen plek die we hadden gevraagd dus andere plek terug reis weer gemaild bericht gehad Van bevestiging weer plek bezet zou om 2 de zelfde namen en deze zou gewisseld zijn wat dus helemaal niet waar was .Heb aan de mensen gevraagd die op de plek staan die wij hadden gereserveerd of ze de zelfde naam hadden Wees dan eerlijk dat je fout maakt maar ga niet Liegen ! Camping achterstallig onderhoud wat betreft stroom voorziening geen spanning op Sanitair wordt ook slecht oud ontzettend veel last van vliegen wordt tijd voor nieuwe eigenaar frisse wind Dus reserveren heeft totaal geen zin !!!!!
Prima camping gericht op doortrekkers gerund door een vriendelijke dame en een wat grumpy heer. Het sanitairblok is goed schoon en hilarisch ingericht, inclusief video en muziek. Pizza verkrijgbaar via de camping, broodjes aan de overkant. Caravan, 2pp en elektra is €27. Weinig schaduw, ons werd een plaats aangewezen zonder enige schaduw.
Tijdens onze reis na huis 1 nachtje hier verbleven. Onze plekken werden aangewezen door een iets oudere man op een scooter super man hij zei dat hij 18 was Folder van de pizzazaak in de buurt. Hier hebben we gebruik van gemaakt. Voor bij de receptie onze bestelling gedaan. En binnen een uur was er heerlijke pizza. Toiletgebouw was prima, sta plaats was prima. Gewoon een prima camping voor onze door reis na huis.. Komen zeker terug
Blijft een hele fijne camping als eerste of laatste stop. Geen volledige sterren want website vermeldt helaas niet dat het restaurant en het zwembad dit jaar gesloten zijn geen personeel voor kunnen vinden en je kunt er ook nog steeds niet pinnen. We moesten dus alsnog afkoppelen om te pinnen en een hapje te doen in Arlon, wat overigens een erg leuke plaats blijkt te zijn. Leuk detail blijft de aankleding van het toiletgebouw al zouden de douchekoppen wel eens vervangen mogen worden. Sowieso ziet het hele terrein er goed onderhouden uit en is het beheer heel attent.
Bij aankomst reden wij iets voorbij het stopbord, aangezien wij met 2 caravans waren en het ons niet handig leek om de weg te blokkeren. Dat werd ons even op een zeer onbeschofte manier duidelijk gemaakt door een bejaarde vent die duidelijk niet weet hoe hij met klanten om moet gaan. Dit hebben wij in alle jaren dat wij camperen nog nooit meegemaakt. Wij komen hier zeker nooit meer, camping stelt trouwens ook totaal niks voor.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Camping Officiel Nr Arlon met het openbaar vervoer


Route de Bastogne 330 meter
29
291
292
80
Route de Bastogne 370 meter
29
291
80
Rue du Vicinal 79 380 meter
291
Rue du Vicinal 79 390 meter
26
291
Rue des 4 Vents 450 meter
291

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid