facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping moulin de malempré

Info

4-sterren camping in het hart van de Belgische Ardennen. In 2011 volledig gerenoveerd door de nieuwe eigenaars. Meer info: www.camping-malempre.be

Geschiedenis

In 2011 werd de camping door de nieuwe eigenaars volledig gerenoveerd. Als prioriteiten werden netheid, rust, ruimte, ontspanning, veiligheid en comfort gesteld.

De centrale ligging van de camping is bij uitstek geschikt om van korte uitstapjes naar betoverende, historische gemeenten en bezienswaardigheden een evenement te maken.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een stacaravan of mobiele chalet? Kijk dan zeker op:

www.stacaravancentrum-edc.be/
www.ideal-caravans.be/

binnenkort hier foto's te bekijken.



"4-sterren camping in het hart van de Belgische Ardennen. De camping beschikt over een prachtig verwarmd openluchtzwembad, speeltuin en bistro op het domein. Het is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes en wandelingen. De gedroomde locatie voor een ontspannende gezinsvakantie!"
Adres: Moulin de Malempré 1, 6960 Manhay
Stad: Manhay
Route: Moulin de Malempré 1
Postcode: 6960



op zoek naar gerelateerd: camping moulin de malempré plattegrond, camping ardennen, malempre, camping malempre ardennen, malempré supermarkt, moulin de malempre trekkershut, malempré bezienswaardigheden, camping moulin de bistain
Recensies
Door auto pech stranden we in Houffalize. Accommodatie voor 1 nacht was niet te krijgen. Deze camping bood uitkomst, erg behulpzame en gastvrije mensen. Het verblijf op de camping was ook geen straf, we overnachten op een ruime plek, aan een kabbelend beekje, camping ligt prachtig in het bos, veel kinderen vrolijk aan het spelen en goed gegeten in de bistro geen “camping-voer”!!. Wachtend op vervangend vervoer nog een heerlijke wandeling kunnen maken in de mooie Ardennen. Oké, we waren gestrand maar hier toch weer vakantie gehad!!
Wat een leuke camping in de Belgische Ardennen. Warm onthaal door mevrouw Daisy, maar ook de andere medewerkers in het restaurant en schoonmaak. Mooi en verzorgd opgezet aan kabbelende beek die de camping doorsnijdt, met groot sanitairgebouw, zwembad en speelgelegenheid voor kinderen. Ruime plekken en goed toegankelijk. 3 dagen gestaan en moesten helaas weg omdat Hemelvaart helemaal volzat, jammer. Omgeving. Iet goed kunnen verkennen, maar aangezien we niet de wandel- en fietstypes zijn vraag ik mij af wat er dan nog te beleven valt in de omgeving. Gewoon relaxen en luisteren en kijken naar het water is natuurlijk ook niet verkeerd. Kortom zeker aan te bevelen en ik zou graag nog een keer gaan voor een week of meer.
Wat een leuke camping is dit! Wij waren op doorreis en hebben hier een nacht gestaan. Mooi terrein, gelegen in prachtige natuur. Er is een verwarmd zwembad en alle facilliteiten zijn prima voor elkaar en goed onderhouden. In het restaurantje kun je lekker eten en het vers gebakken brood is een aanrader. Klein nadeel is de nabij gelegen E25, die hoor je wel maar dat vonden wij niet storend. Maar bovenal, de gastheer en gastvrouw zijn superaardig en gastvrij. Wij komen zeker terug!
Prachtige camping met mooie schone plaatsen, leuke speeltuin en prachtig zwembad en goed restaurant en lieve medewerkers. Het enige minpunt vonden wij het geluid van de snelweg als je een plekje hebt aan de rand van de camping en de douches die vaak koud zijn.
Mooie kleinschalige camping tussen de bomen. Ideaal voor families met kinderen, met een schattig stromend beekje dwars door de camping, een mooi natuur zwembad en veel speeltoestellen. Plekken zijn groot, wij stonden aan het beekje dus erg mooi. In het midden plekken voor doortrekkers. Door omstandigheden konden wij geen gebruik maken van het grote vernieuwde sanitair. Wij moesten het daardoor doen met het kleine, wat muffe verouderde sanitair, maar dit was dus niet gebruikelijk!! Tip: ruim dat gebouw op en gebruik alleen het nieuwe. Sluit desnoods toiletten/douches van binnenuit af zodat je de schoonmaak beperkt. De dame achter de receptie is uiterst vriendelijk en straalt behulpzaamheid en vriendelijkheid uit. Zij wil dat je geen stress hebt maar echt vakantie!! Bistro is eenvoudig maar het eten is prima! De extra amuse vooraf geeft aan dat ze hart voor de zaak hebben. Minpunt: bij de achterste plekken is de snelweg echt hoorbaar en kan als storend ervaren worden!
Leuke gezellige camping met een verwarmd buitenbad, een restaurant, grote speeltuin voor de kinderen en ruime plaatsen. Het sanitair in het hoofdgebouw is wat verouderd, maar het water van de douche is heerlijk warm. Activiteiten in de buurt: Er zijn veel activiteiten in de buurt, je zit midden in de Ardennen. Genoeg te doen. Beloopbaarheid van de buurt: Er is een klein dorpje in de buurt, maar daar zijn verder weinig faciliteiten. Verder is er niks op loopafstand, behalve een bos Eten en drinken: De bistro is vanaf 11 uur open. Het restaurant vanaf 18 uur. Je kan broodjes bestellen voor het ontbijt. Deze kan je afhalen vanaf 8 uur
Ik heb deze camping heel toevallig ontdekt, ik ben er ontvangen hartelijk ontvangen, alsof ik er al jaren kwam, zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters, mensen die zich uit de naad werken om hun gasten al hun wensen zo goed mogelijk te vervullen, je kan er smullen van de lekkerste gerechten, op de kaart staat voor elk wat wils, voor mij was het een paradijs ik had 4 dagen gereserveerd maar ben er 12 dagen gebleven, echt een aanrader, ik ga zeker terug, de snelweg vlakbij, waar men over spreekt, de tweede dag hoor je dat niet meer, het is er zalig vertoeven, op de zeer ruime kampeerplaatsen aan het Kabelende Riviertje, top locatie, Tot binnenkort Daisy en Henk, Erwin Cools.
Geweldige familie-camping met de meest vriendelijke uitbaters! De plaatsen zijn ruim, er is een fantastische speeltuin voor de kinderen en voor een leuke wandeling loop je zo het bos in. We hebben zelfs de bevers gezien : Het zwembad zag er super uit maar was uiteraard nog niet open. Hier komen we zeker eens voor terug. Kortom, een aanrader!
Wat een rustige en mooie camping. Fijne omgeving om ook rustig te wandelen zeker in de vroege uurtjes. We hebben er lekker gegeten op het terras van de camping. Super vriendelijke uitbaters en zeker in de weer voor zijn cliënten.Kamers: 5/5
Mooie camping met prachtig zwembad dichtbij de E25. Mooie omgeving om te wandelen. Vriendelijk ontvangst door de beheerders. Makkelijk in omgang met de gasten. Restaurant op de camping is een bezoek meer dan waard. Echt heerlijk gegeten, prijskwaliteit TOP!Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid