facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Malpertuus-VKT

"Camping"
Adres: Tragelstraat 12, 9971 Kaprijke
Telefoonnummer: +3293776178
Stad: Kaprijke
Route: Tragelstraat 12
Postcode: 9971



op zoek naar gerelateerd: Camperplaats Kaprijke, VKT leden, Camping De Soetelaer, Vlaamse kampeerterreinen, Camping omgeving Eeklo, Malpertuus Kaprijke, Camping Vlasaard, Camping Groenpark
Recensies
Wij waren top tevreden! Wij hebben een nachtje op een fietstocht op Camping Malpertuus gestopt. Er is een weide voor tenten en ook een picknicktafel. Dus perfect vor fietsers. Ons hondje was ook welcome een echte pluspunt.
De vriendelijkheid de warme mensen en zeker het personeel. T was voor ons een zeer leuke middag . Wij hebben ons geamuseerd en zijn met een lach naar huis gegaan... Wel bedankt allemaal...grtn chris en Bart
Heel rustiger camping. Met mooie wandelen wegen. Jammer er nergens vermeld stond je cach moest betalen. En ook voor de douch nog moet betalen. Maar we gaan zeker nog eens terug. Voor de rust.
Wij kwamen hier voorbij met de fiets en hebben hier voor 1 nacht gestaan. In eerste instantie dachten we dat we moesten camperen tussen de campers en de vaste gasten. Maar nee! Ze hebben op deze camping nog een mooi stukje gras voor reizigers met een klein tentje. EN! een waterpunt op het gras. EN! een picknicktafel. Dat is ideaal voor een fietser. En dat maakte het een prettig verblijf op deze echte belgische camping met ook nog eens een gunstige prijs.
Tussen stop voor lpg inbouwen maar wat een mooie omgeving. Je kunt er goed wandelen en fietsen
Rustige camping in het groen aan de rand van de Lembeekse bossen. Alles heel goed onderhouden. Leuk clubhuis met terras!
Zeer mooie rustige camping met alle voorzieningen. Vriendelijke uitbaters. Mooie omgeving voor wandelaars en fietsers. Gent , Maldegem, Eeklo liggen in de buurt. Een aanrader voor de liefhebbers.
Supergezellig terras, met die lounge-zetels. Speeltuin: Kleine speeltuin voor kinderen tot 10 jaar. Toiletten: Zeer net
Heel mooi om boswandeling te maken. Ook fietsen is er goed
Verwacht geen luxecamping, maar wat er moet zijn is er en is goed in orde. Het is opmerkelijk hoe iedereen mee de verantwoordelijkheid droeg voor de stilte en de rust op de camping: vb. nooit een auto op de camping die sneller dan een voetganger reed! Lieve uitbaters. Ruime plaatsen. Iets minder gezellige drankgelegenheid over-akoestisch En vlakbij een goede bistro-restaurant. Mooie wandelingen in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid