facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Les Salins

Camping Les Salins

Info

De camping is van 2 januari tot 3 maart gesloten
Vaste jaarplaatsen kunnen het hele jaar terecht

Geschiedenis

Camping "Les Salins" is gelegen in het hart van de Ardennen en toch maar 45 km ten zuiden van de stad Luik. De camping strekt zich uit langs de prachtige bergrivier de Lienne, midden tussen de bossen "Bois de Fagnes" en "Bois de Bouillon". Plaatsen voor het beoefenen van (winter)sport liggen in de nabijheid, o.a. Spa, Trois-Ponts en Grand-Halleux.



Service: café (voorzien van airconditioning), PC met internetaansluiting, restaurant, frituur, campingwinkel, gas, elektrische aansluitingen, drinkbaar bronwater, warm en koud water, goede sanitaire voorzieningen, gratis warme douches, televisie-aansluiting, wifi.



Ontspanning: fietsen, wandelen, vissen, zwemmen, kayakken, petanquebanen, speelplaats voor kinderen. Verhuur van volledig ingerichte stacaravans.Wij zijn het hele jaar geopend en spreken Nederlands.


Adres: La Lienne 49, 4987 Stoumont
Telefoonnummer: +3280785807
Stad: Stoumont
Route: La Lienne 49
Postcode: 4987



op zoek naar gerelateerd: camping les salins zoover, camping chalet weekend, camping les salins plattegrond, camping de la cascade, camping stoumont, camping aan de ambleve, camping ardennen, camping ardennen rivier
Recensies
Hele fijne basic camping. We hebben met de tent op het grote veld gestaan, naast het water. Mooie omgeving, ondanks dat je er soms even voor moet rijden. Douche en toilet zijn prima. Restaurant helaas door corona gesloten, maar je kan wel een frietje halen Terras is ook erg gezellig, met een biertje
Deze camping is ideaal voor mensen die van de natuur en rust willen genieten! Sanitair was zeer proper en corona proof. Vriendelijke Nederlandstalige eigenaars. Helaas door het noodweer vroeger moeten vertrekken, maar de eigenaar stond erop om ons een tegemoetkoming aan te bieden. Tip: draai met je caravan naar richting rivier, zo heb je een mooi idyllisch zicht en kijk je niet naar de vaste stacaravans.
Rustige nette camping. Riviertje is voor kinderen ideaal. Wij stonden vlak bij een bruggetje over de rivier plaats 127 dicht bij de toiletten en douches. Toiletten heren hebben een wat mindere urine lucht maar de 3 douches hebben daar geen last van. Voor de kinderen is er ook een speeltuintje, een trampoline en een springkussen. Er zijn voor de kinderen regelmatig evenementen zoals een vossenjacht of speurtocht tegen betaling. Elke avond is er een groot kampvuur op het terrein waar de tenten staan. De receptie dient ook als bar waar gerookt wordt. Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt maar het terras zat elke avond gezellig vol. Er zijn ook enkele jeu de boules banen waar elke dag wedstrijden worden gehouden. In de omgeving blaft inderdaad regelmatig een hond maar voor ons gelukkig ver genoeg om er geen last van te hebben. Al met al een camping waar je lekker tot rust kunt komen liggend in het gras bij de tent, wadend door de rivier of waar vanuit je dagtochtjes kunt maken naar brocante marktjes, grotten, steden Spa, Luik, Huy, etc. Dichtstbijzijnde winkels Carrefour, Aldi, Delhaize, Hubo, Lidl zijn ongeveer 15 minuten rijden en ook op zondag open.
We verbleven op het grote tentenkamp dicht bij de rivier Het was een leuk weekend
Gezellig met de bende en moto in de Ardennen
geniale camping vroeg of ik me scootmobiel daar kon opladen zonder dat ik daar een camping plaats had en dat was geen probleem dat hoor je niet veel meer
Top plek. De plek om even af te schakelen en te genieten.
Leuke niet al te grote camping. Ligt in een mooie omgeving.
Nooit meer! Reservatie per email. We hadden 2 plaatsen nr.3 en 4. Bij aankomst werdt gezegd kies maar waar de plaats is. Tentenweld zonder plaatsnummers. Dus wie eerder komt die de beste plek heb. Slechte stroomverbinding. Voor 26 tenten slechts 12 stopcontacten. 3 tenten aan 1 stopcontact van 6 ampere aangesloten. En dat ook met overleg met medecampeerders terwijl iedereen de heel bedrag voor stroom heb betaald. Toilet ver weg en ook nog maar 1 voor vrouwen 1 voor mannen. Douches detto. Andere toiletgebouw nog verder. Slechte hygiene. Maar 2 keer per dag toileten gepoets. Was echt vies. Schimmel in de douches. Eigenaar onaardig. Bij klagen werdt gezegd dat we dat zelf moeten oplossen. Tentenweld niet verlicht. Snachts helemaal donker. Echt een back to basic camping.
Fijne camping. We verbleven hier 5 dagen. Tenten op een veldje aan een leuk riviertje. Sfeer is gemoedelijk, de vaste campinggasten zijn heel vriendelijk. Het sanitair is oud maar heel proper. De prijs is heel redelijk. Enige minpuntje is dat de sanitaire blok een eind wandelen is als je aan het andere eind van de camping staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid