facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Leeuwerikhof

Adres: Leeuwerikstr 72, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: 0032496548866
Stad: Maaseik
Route: Leeuwerikstr 72
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Camping De Leeuwerik Maaseik, Campings in de buurt van Maaseik, Camping De Spaanjerd Maaseik, Camping Kampeerverblijfpark Meinekom Maaseik, Camping be, Camping De Boomgaard Maaseik
Recensies
Spek met ei ...lekker
Rustige plek. Punt 1: Camping "Leo Rikhof" heet eigenlijk Leeuwerikhof. Ik weet niet waarom de eigenaar Jos Leyen daar niets aan verandert, maar dat is wat je krijgt Punt 2: Volop rust, leuke en ruimdenkende medekampeerders, geweldige natuur, heerlijke fietsroutes langs de Maas, winkel- en recreatiemogelijkheden in het romantische stadje Maaseik vlakbij en bijna alles wat het hartje van een langdurig kampeerder begeert ! Langdurig kampeerders hebben veel vrijheid bij het inrichten van hun staanplaatsen, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften. Dit leidt tot een groot aantal bezienswaardige objecten in plaats van de gebruikelijke woonwagen- en camperkastelen. Verscholen achter tal van heggen zijn er open plekken voor dagkampeerders. Kleine puntaftrek omdat de camping geen eigen kiosk of lokaal bevoorradingscentrum heeft verse broodjes en algemene dagelijkse benodigdheden ontbreken vaak, en parkeren voor de percelen is niet uitdrukkelijk verboden. Dit leidt vaak tot verstopte hoofdwegen en brandweertoegangswegen. Ook worden de rusttijden niet altijd nageleefd, maar dit kan meestal worden verduidelijkt door een direct gesprek. **Bijgewerkt 30-01-23** Een verlaten camping nodigt ook bij koud weer uit tot wandelen. De stilte is heerlijk. **bijgewerkt 20-07-23** Op deze verzorgde camping is sinds 2012 niets veranderd, afgezien van de huur-, stroom- en waterprijzen. Hoewel ik om persoonlijke redenen mijn vaste camping daar opgeef, wens ik uitbater Jos Leyen het allerbeste. Speeltuin: Kleine speeltuin met glijbaan en klimtoestellen. Toiletten: Zeer schoon, maar langzaam in verval. Geschiktheid voor honden: Zeer hondvriendelijk. Behalve de perceeleigenaren, die constant klagen als een hond blaft. Picknickgebied: Bewoners die zich lange wandelingen willen besparen, parkeren daar meestal.
De koeienspeeltuin mag wel wat meer, bijvoorbeeld een klimrek
Geschikt voor mensen die daar een vaste stacaravan of caravan willen kopen. Denk dat mobiel daar niet mogelijk is. Buren zijn allemaal erg aardig. Dus sommige gezinnen met kinderen daar. Speeltuin voor kinderen beschikbaar. De sanitaire voorzieningen zijn erg klein de meesten hebben, net als wij, een badkamer in hun caravan, maar zeer schoon. Helaas geen supermarkt of iets dergelijks op loopafstand. Maar er is een hotel direct bij de camping. Toeristen kunnen er ook eten. Ideaal voor een wandeling of fietstocht, want het ligt ook direct aan de Maas. Er zijn genoeg andere campings in de directe omgeving. In de buurt zijn ook een aantal vakantiehuizen te huur. Daar mag je helaas niet in de Maas zwemmen. Maar perfect voor vissers.
Als je niet veeleisend bent en geen probleem hebt met het maken van uitstapjes met de auto, dan is dit een goede plek voor een korte vakantie of permanent kamperen. Nadeel, geen wifi!
Mijn moeder heeft daar jaren een camper gehad en we gaan er altijd met veel plezier heen. Het is daar lekker rustig. Er zijn leuke restaurants aan de Maas waar je kunt zitten en je ziel kunt laten bengelen. Masseik is een prachtig stadje om te wandelen en te ontspannen.
Super goed, kan worden aanbevolen
Leuke plek, helaas geen aanbiedingen voor kinderen. Prachtige omgeving die uitnodigt tot het maken van een wandeling.
Erg leuk en we gaan er graag heen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid