facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping L'orient

Camping L'orient
Adres: Jean Baptiste De Moens 8 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 22 26 35
Stad: Tournai
Route: Jean Baptiste De Moens 8
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: camping de lorient, camping moeskroen, campings henegouwen, doornik, camping tournai belgium, l'orient vertaling, camping orient, camping oriental
Recensies
De beheerder van camping is een botte lompe hork!!! Vraagt om je ID en maakt een er een copy van. Ik had mijn ID in een hoesje van de ANWB gedaan om sommige gegevens af te schermen. Maar dat mocht niet van deze beheerder, het was een gehele copy of vertrekken. Netjes uitgelegd dat ook België bij de EU hoor en dit de normaalste zaak van de wereld was. Maar helaas, we hadden geen tijd meer voor een andere camping... dus toch maar gedaan. Camping zelf was prima, mooie plaatsjes met hoge hagen en voldoende privacy. Wel erg gehorig van de aanliggende weg. Sanitair oud, maar wel schoon. Heerlijke douche, lekker warm en harde straal. Activiteiten in de buurt: Groot winkelcentrum, leuk voor een middagje. Eten en drinken: Niet te verkrijgen op de camping. Bijzondere details: Het is een camping, geen hotel.
Waardeloos voor trekkers met tent. Het veld voor tentjes ligt pal aan een drukke straat waar vanaf 5.30 uur vrachtverkeer doorheen dendert. Onvriendelijke beheerder en verouderd sanitair. Douche doet het maar wisselt van heet naar koud.Service: 1/5
Een kleine camping aan de rand van Tournai, langs een klein riviertje. De plaatsen zijn redelijk klein, afgeschermd door heggen. De eigenaar is niet heel vriendelijk, nog net niet onbeschoft. Ondanks alle waarschuwingen in de media wil deze de meneer een fotokopie van je paspoort maken, die hij in zijn administratie houdt. Kennelijk heeft de camping de overeenkomst de ACSI eenzijdig beëindigd, hetgeen te zien is op de doorgestreepte ACSI-sticker op de ruit van de receptie. Dus: niets identificeren met de ASCI kaart. De camping heeft een forfait voor twee personen, inclusief alles. Echter, bij langer verblijf of als je niet weet hoe lang je gaat blijven, ga je elektra via de meter betalen. Dat betekent concreet dat sommige kampeerders € 19 per nacht moeten betalen, in plaats van het forfait van € 16,50. Het sanitair is verwarmd en heel schoon. Op elke plaats is water en elektra, en er is een afvalzak per twee plaatsen. De camping ligt aan de rand van Tournai, maar de weg om naar de camping te komen is heel slecht aangegeven. Er is wifi op de camping, maar de ontvangst is slecht. Brood is niet te bestellen bij de receptie, maar kan volgens de eigenaar worden gehaald bij de bakker in het winkelcentrum in de buurt. Er kan alleen contant worden betaald.
Naast de camping we sloopproject. Zal volgend jaar geen overlast veroorzaken. Verder prima camping
Het sanitair is inderdaad wat verouderd, maar wel kraaknet. Grote, vlakke plaatsen gescheiden door laurierhagen. Elektriciteit, water, afvoer van water, een vuilzak en wifi op elke plaats. Vlakbij is het zwembad van de stad Doornik met vier glijbanen, twee kinderbaden en een groot binnenzwembad. Via de camping krijg je korting in het zwembad. De uitbater van de camping is inderdaad wat stroef, maar niet van slechte wil. Ideale uitvalsbasis om te fietsen langs de Schelde,naar Antoing of Doornik. Het commercieel centrum met verschillende winkels waaronder een supermarkt is ook op wandelafstand.
Prima camping. Sanitair gedateerd maar schoon. Afgebakende plekken met eigen stroom aansluiting en waterkraan. De ietwat nukkige beheerder accepteerde alleen contante betaling.
Kleine camping ideaal voor één nacht of op doorreis. Wij sliepen tegen de straatzijde en dit was een beetje lawaaierig. Heerlijk warme douche, en niet duur om te blijven.
Vriendelijk onthaald, kleine verzorgde basic camping. Goede locatie om Tournai te bezoeken, wandelingen te maken. Naast de camping is er een avonturenpark met zwembad. Je kan brood bestellen aan de receptie. De plaatsen zijn afgebakend met hoge hagen en elektriciteit en water op elke plaats. Wij komen zeker nog terug!
Prima doorreis camping. Sanitair is wat verouderd maar schoon en zeer adequaat. Plekken zijn ruim genoeg. Water en stroom op de plek aanwezig. Geen mogelijkheid om dmv pin of overmaking te betalen, alleen cash. Camping zit naast een groot overdekt zwembad. Er wordt een code afgegeven voor wifi maar dat netwerk was op onze plaats niet zichtbaar. Mogelijk kwam dat omdat een van de buren een signaalextender had geplaatst die het wifisignaal verdrong.
Camping zou met gemak 5 sterren halen. Het is er schoon. Beslist niet duur. Echter de onvriendelijke eigenaar tollereert dat er een pup van een maand of 6 alleen aan een ketting op een plaats ligt waar geen kampeer middel staat. Een buur geeft hem af en toe wat restjes eten. Hebben in 3 dagen 1 x een auto gezien waaruit iemand kwam die de hond uit liet. Het is echt dieptriest. Verder geeft de eigenaar ook niet uit zichzelf de zwemkaartjes voor het naastgelegen zwemparadijs. Dat hoor je dan later als je al het volle pond betaald hebt. Heel bijzonder allemaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid