facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Grimbergen - Brussel

Camping Grimbergen - Brussel

Info

Kleine gezellige camping met familiaal karakter in de groene gordel rondom Brussel. Er zijn uitsluitend toeristische kampeerplaatsen.

Geschiedenis

Kleine, gezellige camping met een familiaal karakter in de groene gordel en in de nabijheid van Brussel. Het kampeerterrein beschikt over ruime en aangepaste kampeerplaatsen voor zowel tenten, caravans alsook mobilhomes. Een ruim en wel uitgerust sanitair gebouw staat ter beschikking van onze kampeerders. Er is een aparte ruimte voorzien voor mindervaliden en ook is er een aparte ruimte voor de allerkleinsten. In de nabije omgeving bevinden zich tal van toeristische attracties, brochures hieromtrent zijn verkrijgbaar in het onthaalkantoor. Er zijn ook enkele wandel - en fietsroutes in de nabijheid. Een bezoek aan Brussel kan steevast met de bus vanaf de camping, er zijn meerdere busverbindingen dagelijks.

Adres: Veldkantstraat, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 0479/760378
Stad: Grimbergen
Route: Veldkantstraat
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: camping bij brussel, camping mechelen belgië, camperplaats brussel, camping leuven, camping druivenland, camping bruxelles open sky, camping vlaams brabant, camping asse
Recensies
Fietsvakantie 2022: gekozen voor deze camping voor de ligging en omgeving. Aardige eigenaar en we keken samen nog even naar de laatste km van de vuelta, voordat hij me naar mn plek bracht. Mooi en zeer groot tentenveld waar je keuze genoeg hebt om te gaan staan. Ook aardig wat vakantiegangers uit echt heel veel verschillende landen met de leukste en vreemste campeermiddelen. Leuk dat alles een beetje door elkaar staat. Het sanitair is fantastisch, splinternieuw en meer als voldoende douches en wc's! Helaas geen stroom op het tentenveld maar naast de receptie een overdekt terras met stroom waar dus ook veel mensen hun telefoon opladen. Maakt het wel gezellig om met iedereen te praten. Fantastische camping in een hele leuke omgeving.
Goeiemorgen even vermelden dat ik niet op de website van jullie camping kan. Wordt vermeld dat deze onveilig is en gegevens kunnen gehackt worden ? Mijn vraag was zijn jullie deze maand open aub. Met dank voor het antwoord.
Wij zijn op fiets vakantie en houden hier een extra rustdag. Zeer groot veld voor tentjes. Enorme rust en schoon sanitair. Ligt naast het centrum wat ook echt de moeite waard is om te bezoeken. Als tip zou ik wat picknick tafels op het veld zetten, niet alle fietsers hebben een stoeltje of tafel bij zich en na een lange dag fietsen is dat best fijn. Verder echt prima camping die ik iedereen kan aanraden
Geen laagseizoen prijzen , vroegerwerd ik gestraft omdat ik kinderen had . Nu moet ik de volle pot betalen omdat ik geen kinderen heb , dus niet eerlijk .
Leuke camping vlakbij Brussel en overlast van vliegtuigen is erg overdreven in iedergeval vonden wij het niet hinderlijk.
Wij waren met een camper op deze camping. Mooie ruime plekken. Wifi alleen bij de receptie. Fijne plek om met de bus of zoals wij naar Brussel te gaan. Mooi ruim sanitair en zeer vriendelijk ontvangst. Geen pinautomaat zoals op veel plekken in België...dus contant geld mee. Wij hebben er twee heerlijke dagen gehad. Mooie fietsroutes en wandelroutes.
Bijna een kwarteeuw jaarlijks een aantal dagen op doortocht een plekje op het terrein.....het was ook 'juust' weer zeer aangenaam zoals gebruikelijk, net zoals het sanitair!
Zeer verzorgde camping. Wij waren op doorreis en hebben hier 1 nacht verbleven. Onthaal is vriendelijk. Sanitaire blok is vrij schoon en mankeert niets, mogelijkheid om te douchen en te wassen. Staanplaatsen zijn groot met mogelijkheid tot elektriciteit.
Geweldige camping! Waren er een volle week. Het is rustig, heeft afgebakende plekken. Het sanitair is ALTIJD schoon en heel modern. Er is altijd warm water voor douchen en afwassen. De kigging is perfect on met de bus naar Brussel te gaan de eigenaar verkoopt buskaartjes en ook om bijvoorbeeld Mechelen te bezoeken. Ik kan het iedereen aanraden!
Prima camping om te fietsen in de omgeving en Brussel en Mechelen te ontdekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid