facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Flamingo

Camping Flamingo

Info

the best yardsale in town, and so much more...

Geschiedenis

Mail to [email protected] to sell whatever you want to sell !

+ !



"HAL 5 is een breed partnerschap van lokale organisaties en bedrijven die sinds september 2017 samen de hallen op de Centrale Werkplaatsen in Kessel-Lo voor minstens 5 jaar zullen omvormen tot een bruisende, stedelijke, duurzame broedplaats en ontmoetingsplek."
Adres: 3010 Kessel-Lo
Stad: Kessel-Lo
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Flamingo Leuven, Flamingo camping, Hal 5, Bar Lo Kessel-Lo, Wat te doen Kessel-Lo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primer Academy Primer Academy 165 meter Jasper en zijn team van deskundige coaches geven je de nodige begeleiding én motivati...
Roots Tattoo Roots Tattoo 384 meter Zeer tevreden. Ruth werkt zeer precies en hygiënisch. Ben er echt blij mee
Photobooths4you Photobooths4you 845 meter Jasper zorgde afgelopen weekend voor de fotobooth op ons huwelijksfeest. Het was een ...
Stiel & Stijl Stiel & Stijl 1 km Afgelopen vrijdag hebben mijn man en ik hier gegeten. Wij hadden online een tafel ger...
JH De ZoeNK JH De ZoeNK 1 km Leuke faciliteiten maar de gastheren stalen ons bier. Dat was wel spijtig.
Recensies
Als je luxe verwacht ben je hier niet aan het goede adres. Maar zoek je sociaal contact, het beleven van evenementen, het proeven van exotisch eten, een lekker drankje en leuk terras, dan ben je zeker welkom. 1 keer per maand is er Boetiek Sympathiek, een project om mensen met een laag inkomen de kans te geven om kleding en accessoires te kopen. Vanaf dit jaar mag iedereen er komen, die betalen dan iets meer. Ik was er vr het Polstokgala, ik zag er een voorbereiding van een Internationaal Circus evenement. En ik was er voor de Boetiek. Ik heb er ook een hapje gegeten en drankjes verbruikt op het terras. Een aangename plek dus.
We zijn hier vandaag dinsdag , omstreeks 14u iets komen drinken. een mooi projekt , zeker en vast maar het was er vrij koud we begrijpen dat en dat is niet zo aangenaam. Veel succes toegewenst. Ik denk dat het hier in de zomer leuk moet zijn op het terras . Het lijkt me ook een aangename buurt om te wonen.
Lekker alternatieve plaats. Keuze uit verschillende keukens. Wij hebben Palestijns gegeten. Verschillende bier en wijn. Gezellig met aan de overkant van het fietspad mensen die in strandstoelen genieten van het mooie weer. Eten bestellen gaat online. Geeft af en toe hilarische situaties als r over het veld geschreeuwd wordt dat er weer iets geserveerd wordt.
Groovy sfeertje man, zo met al die happy people met hun huisvlijt spulletjes. De dipsopjes konden wel wat meer peper en zout hebben en in de faffalel? fellafal? feffelal? whatever, mocht gerust wat meer gekapt en de muziek stond vééél te luid en er was wel ook geen sitarmuziek bij ... Verder dikkeduim en pauwenpluim! Dikkepluim en pauwenduim? Whatever...
Hal 5 is altijd een fijne plek om af te spreken, voor een drankje en onder meer lekkere pizza’s van Antico Pizza. Op warmere dagen is het heerlijk buiten zitten, maar ook binnen is het zeker gezellig.
Mooie oude spoorweg werk ruimte die diverse sociale- culturele- en horecaprojecten huist, waar initiatieven zoals Open Dans, After work optredens, Hal5 zingt en een buurtcafé zuurstof geven aan de buurt.
Het is er serieus op achteruit gegaan... Duur, onvriendelijk, lange wachttijden 30min wachten voor drankjes, chaotische organisatie, personeel loopt halfnaakt rond. Delta IPA kost €4,7 en wordt in blik geserveerd; dranken worden noch ingeschonken noch geopend. Bestellen is enkel mogelijk via QR code. Als je bij het personeel wil bestellen, is dat dik tegen hun goesting.
Gezellig terras op een oude industriële site. Mag ik een suggestie aan de eigenaar doen? Maak je bestelsysteem klantvriendelijk. Je hebt echt niet mijn telefoonnummer, mijn gender en mijn e-mailadres nodig om een appelsapje aan tafel 5 te komen brengen. Graag wat meer privacy.
Toffe plek, zowel binnen als buiten. Lekkere drankjes, heerlijke pizza en Palestijnse gerechten. In de zomer de beste ijsjes van Leuven! En vol van activiteiten waarbij lokaal, sociaal verantwoord en duurzaam centraal staan.
Koud als symposium locatie in de herfst ... 12°C buiten en binnen niet veel meer. Akoestiek is verschrikkelijk. Zelfs met micro zijn sprekers moeilijk te verstaan door de galm.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Camping Flamingo met het openbaar vervoer


Kessel-Lo H.Hartkerk 60 meter
370
371
373
374
475
485
524
525
Kessel-Lo H.Hartkerk 140 meter
370
371
373
374
475
485
524
525
Kessel-Lo De Becker Remypl. 250 meter
2
310
520
Kessel-Lo De Becker Remypl. 270 meter
Kessel-Lo De Becker Remypl. 270 meter
2
310
520

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid